Eğirdir Heyeti, Suriye Sınırına Hareket Etti

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Eğirdir Heyeti, Suriye Sınırına Hareket Etti
Haberin Tarihi: 16.4.2018 20:31:00 - Okunma Sayısı:2262 defa okundu.

Heyet Yarın 2. Ordu Komutanı Korgeneral İsmail Metin Temel ile görüşecek

Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından, Suriye'de sürdürülen Zeytindalı Harekatında destan yazan kahraman Mehmetçiklerimizi ve Harekatın Komutanı, 2. Ordu Komutanı Korgeneral İsmail Metin Temel Paşamızı ziyaret etmek için Hatay'a, Suriye sınırına gidecek olan Eğirdir Heyeti, bu akşam saat 20.00 sıralarında Eğirdir'den yola çıktı.

ETUDOSD (Eğirdir Turizm ve Doğa Sporları Derneği) ile Eğirdir AKIN Gazetesinin organizasyonlarıyla yola çıkan Eğirdir Heyeti, muhtemelen yarın sabah saatlerinde Hatay'da, Suriye sınırında olacak ve öğle saatlerinde Korgeneral İsmail Metin Temel ile görüşecek.

                Abdullah Sinan, Durmuş Uçgun, Abdurrahman Sinap, Nurullah Çevikbaş, Selçuk Tokgöz, Ramazan Özpınar, Mustafa Çetin Bozkır, Müslahattin Çetinkaya, Mustafa Özbalcı ve Ercan Süzen'den oluşan Eğirdir heyeti, 2011-2012 yıllarında Eğirdir Dağ Komando Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanı olarak görev yapan Korgeneral İsmail Metin Temel'e, Komando Mabedi Eğirdir'in vatansever halkının selamlarını ve başarı dileklerini iletecek ve ayrıca 6X9 m. ebadında bir TÜRK Bayrağı ile ATATÜRK Posteri takdim edecek.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap