Eğirdir İlçe Halk Kütüphanesinden güzel bir uygulama

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Eğirdir İlçe Halk Kütüphanesinden güzel bir uygulama
Haberin Tarihi: 17.4.2018 13:38:00 - Okunma Sayısı:3084 defa okundu.

Kuaförde sıra bekleyen müşteriler zamanlarını dergi okuyarak değerlendirecek

Eğirdir İlçe Halk Kütüphanesi tarafından okuma alışkanlığının geliştirilmesi amacıyla gerçekleştirilen çalışmalar devam ediyor.

Eğirdir İlçe Halk Kütüphanesi tarafından yapılan çalışmalar çerçevesinde, 111 çeşit gezi, magazin, yemek, bebek bakımı, edebiyat, ekonomi, çocuk gibi çeşitli dergiler Eğirdir'de bulunan kuaför esnaflarımıza dağıtıldı. Kütüphane Sorumlusu Bedriye KÜÇÜKKARA; Yıl boyunca okuyucunun hizmetine sunduğumuz dergilerimizden oluşan paketlerimizi, Kuaför sayısı ve hizmet verdikleri kesim göz önünde bulundurarak kendilerine teslim ettik. Dergilerimiz, halkımızın çok büyük kesiminin yolunun düştüğü Kuaför esnaflarımızda okunmaya devam edecek." dedi.

Gezici kitap-dergi dağıtma hizmetlerinin devam edeceğini bildiren Kütüphane Sorumlusu Bedriye KÜÇÜKKARA; konu ile ilgili olarak şunları söyledi:

    “Eğirdir Kaymakamı Abdullah AKDAŞ öncülüğünde 1 Eylül 2015 tarihinde ‘Esnaf Okuyor’ Kampanyasını başlatmıştık. Kampanya kapsamında esnaflarımıza yapılan haftalık ziyaretler sonucu üye sayımızda ve ödünç kitap verme sayımızda olumlu yönde gelişmeler oldu.  Kütüphanemizin tanıtımı için de bir çalışma niteliği taşıyan kampanya çerçevesinde esnaflarımızla güzel bir işbirliği yapabileceğimiz sonucuna vardık. Kütüphanemize 2017 yılı itibariyle Genel Müdürlüğümüzden satın alma yoluyla ve bağış yoluyla 111 çeşit gezi, magazin, yemek, bebek bakımı, edebiyat, ekonomi, çocuk gibi çeşitli dergiler geldi. Yıl boyunca okuyucunun hizmetine sunduğumuz dergilerimizi her yılın başında düzenleyip kaldırıyoruz. Eksik sayısı olanları ve magazin dergilerini saklama zorunluluğu bulunmadığı için geri dönüşüme gönderiyoruz. Bu kapsama giren geçmiş tarihli dergilerden, Kuaför sayısı ve hizmet verdikleri kesim göz önünde bulundurularak hazırladığımız paketlerimizi esnaflarımıza teslim ettik. Geri dönüşüme gidecek olan bu dergiler verdikleri hizmetten dolayı halkımızın çok büyük kesiminin yolunun düştüğü Kuaför esnaflarımızda okunmaya devam edecek.”

Bu Haberi Paylaş


  • eğirdir,egirdir haber,akın gazetesi
  • eğirdir,egirdir haber,akın gazetesi
  • eğirdir,egirdir haber,akın gazetesi

Yorum Yap