Ko’rosa Eğirdir'de Büyük İlgi Gördü

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Ko’rosa Eğirdir'de Büyük İlgi Gördü
Haberin Tarihi: 7.5.2018 10:53:00 - Okunma Sayısı:2745 defa okundu.

Türkiye'nin sayılı Cİttaslow ilçelerinden biri olan Eğirdir'de , Polifonik Korolar Derneği bünyesinde bulunan KOROSA müzik grubu Eğirdir Belediyesi kültür etkinlikleri kapsamında 05 Mayıs 2018 cumartesi günü saat:16.00'da Yeşilada'da bulunan Ayastefonos kilisesinde ücretsiz olarak müzik dinletisi konseri verdi.

Ko’rosa Eğirdir'de Büyük İlgi Gördü

 

            Türkiye'nin sayılı Cİttaslow ilçelerinden biri olan Eğirdir'de , Polifonik Korolar Derneği bünyesinde bulunan KOROSA müzik grubu Eğirdir Belediyesi kültür etkinlikleri kapsamında 05 Mayıs 2018 cumartesi günü saat:16.00'da Yeşilada'da bulunan Ayastefonos kilisesinde ücretsiz olarak müzik dinletisi konseri verdi. Çok sayıda müzikseverin katıldığı konserde KOROSA grubunun söylediği eserler  büyük beğeni topladı.

 

            Eğirdir Belediyesi sponsorluğunda yapılan konserde sahne alan Korosa müzik öğretmeni Aysu AKGÜN eşliğinde çok sesli olarak seslendirilen; Bana seni gerek seni- Yunus Emre, Gül Yine Sen - Yalçın Tuna, Kerimoğlu Aykut Sarıçiftçi, İlimon Yar - Mustafa Polat, Deriko- Saip Egüz, Kızılcıklar oldu mu? ,Hakan Önsöz, Kubanita- Eva Ugalde,Bonse Aba- Afrika halk Şarkısı, Mustafam- İ Lütfü Erol isimli eserler büyük beğeni topladı.

 

            Konser sonunda konuşan alan Korosa müzik öğretmeni Aysu AKGÜN"  Isparta Polifonik Korolar Derneği bünyesinde Aralık 2011 yılında kuruldu. Isparta’nın kültürüne, sosyal yaşamına farklı bir renk, değişik bir soluk vermek amacıyla çalışmalarına başladıklarını hatırlatarak, Bugün burada olmamızı sağlayan Başta Eğirdir Belediye Başkanımız Ömer Şengöl'e ve Eğirdir Belediyesi basın görevlisi Emrah Çelik'e ve siz değerli dinleyicilerimize sonsuz teşekkür ederiz. Biz Eğirdir'i ve çok seviyoruz. Bundan sonraki etkinliklerde yine buluşmak isteriz" diyerek Eğirdir Belediye Başkanı Ömer Şengöl'e iletilmek üzere Eğirdir'i yansıtan bir hediye takdim edildi.

 

            Hediye'yi Başkan Şengöl'e iletilmek üzere alan Eğirdir Belediyesi Basın görevlisi Emrah Çelik " İlçemizdeki kültürel faaliyetlerin artırılması için başkanımız ve kültür ekibimizle büyük uğraşlar veriyoruz. Bugün burada bizleri ve koromuzu yalnız bırakmayan sizlere çok teşekkür ederiz. Başkanımız yoğun programı ve rahatsızlığı dolayısıyla aramızda olmadı bunun için sizlere selamlarını getirdim. Bu güzel etkinliğin yapılmasında emeği geçen Ayşe Diljin Keçeci hocama ve başkanımıza teşekkür ederim" dedi.   Kilise'de ayrıca konser sırasında ve sonrasında Eğirdir resimleri Sergisi de yer aldı.

 

Bu Haberi Paylaş


  • eğirdir,egirdir haber,akın gazetesi
  • eğirdir,egirdir haber,akın gazetesi
  • eğirdir,egirdir haber,akın gazetesi

Yorum Yap