Isparta Belediyesinden 60 bin kişilik konser

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Isparta Belediyesinden 60 bin kişilik konser
Haberin Tarihi: 14.5.2018 13:03:00 - Okunma Sayısı:4400 defa okundu.

Hadise Gül Tacını Taktı Prenses Şarkısını Söyledi

Türkiye’nin Gül Bahçesi Isparta’da Gül Fuarı ve Uluslararası Gül Festivali kapsamında Hadise ve Murat Boz sahne aldı. Atatürk Stadyumunda düzenlenen konsere 60 bin civarında vatandaş katıldı. Stadyum konserden saatler öncesinden doldu. Stat kapılarının açılmasıyla tribünler çok kısa sürede dolarken, özellikle gençler ise sahneye yakın olmak için birbirleriyle yarıştı. Binlerce kişinin stada giremediği konserin sunuculuğunu Yavuz Seçkin yaptı.

Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’ın konuşmasıyla başlayan konserde vatandaşlar gecenin geç saatlerine kadar eğlendi, final havai fişek gösterileriyle gerçekleşti. Başkan Günaydın, stadı dolduran binlerce vatandaşa hitap ederken, Isparta’da güzel şeylerin gerçekleştiğini kaydetti. Günaydın, “En yaşanabilir şehir 81 il için içinde sizin yaşadığınız şehir Isparta’dır. En temiz vilayet unvanını alan şehir Isparta’dır. Çağdaş, altyapısını tamamlayan Türkiye’de tek vilayet Isparta’dır. Isparta’mız yakın tarihte kültürel ve sosyal etkinliklere daha da fazla ulaşacaktır. Gençler size buradan müjdeliyorum. Yine yaşayan otogar alanımız tamamlanınca sizler için yeni yaşam alanları oluşacak. Burada da en iyi şekilde vakit geçirme, sosyal ve kültürel aktivitelerde bulunabileceksiniz. Bu coşku, bu güzellik karşısında katılan tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Isparta Belediye Başkanı olarak hepinizi seviyor, sizlere sevgi ve saygılarımı sunuyorum” dedi.

Konuşmanın ardından öncelikle sahne alan Hadise’ye, Başkan Günaydın tarafından Isparta güllerinden yapılan Gül Tacı takıldı. Yine Sanatçı Hadise ve Murat Boz’a üzerlerinde fotoğraflarının bulunduğu halı tablosu, plaket ve gül ürünlerinden oluşan gül seti takdim edildi. Gül Tacını takan Hadise ise bu taç ile Prenses parçasını sevenleri için seslendirdi. Özellikle gençlerin bir an olsun heyecanını ve enerjisini kaybetmediği konser boyunca Hadise ve Murat Boz birbirinden güzel eserleri sevenleri için okudu.

Bu Haberi Paylaş


  • eğirdir,egirdir haber,akın gazetesi
  • eğirdir,egirdir haber,akın gazetesi
  • eğirdir,egirdir haber,akın gazetesi

Yorum Yap