Milletvekili Adayı Ceyhan Sarıidris’te…

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Milletvekili Adayı  Ceyhan Sarıidris’te…
Haberin Tarihi: 6.6.2018 15:55:00 - Okunma Sayısı:3088 defa okundu.

Cumhuriyet Halk Partisi Eğirdir İlçe Teşkilatı İle CHP Isparta 1. Sıra Milletvekili Adayı Mustafa Ceyhan, Eğirdir’in Sarıidris Beldesinde vatandaşlarımızla buluştu.

24 Haziran 2018 günü yapılacak erken genel seçimlerde CHP’den Isparta 1. Sıra Milletvekili Adayı olan Mustafa Ceyhan Sarıidris Kasabası halkı ile buluşu.
Ceyhan, Sarıidrislilere 16 yıldır AKP Sarıidris’e ne kazandırdı? sorusunu sordu. 06 Haziran 2018 Salı günü Cumhuriyet Halk Partisi Eğirdir İlçe Teşkilatı ile CHP Isparta 1. Sıra Milletvekili Adayı Mustafa CEYHAN, Sarıidris Beldemizde vatandaşlarımızla buluştu.
Sarıidris Beldemizde, iftardan sonra oldukça geniş bir katılımın sağlandığı çaylı toplantıda CHP Isparta 1. sıra Milletvekili Adayı Mustafa Ceyhan’ın konuşmasından önce, kısa bir konuşma yapan CHP Eğirdir İlçe Başkanı Mehmet KAŞ, şunları söyledi; “Değerli büyüklerim, saygıdeğer vatandaşlar, 2010 yılından bu güne kadar, sekiz yılda sekizinci defa sandık başına gidiyoruz. Sekiz yılda sekiz defa sandığa gidip, her defasında tek kişinin kazandığı fakat milletçe kaybettiğimiz bu seçimler furyasına son vermek için, sizden destek istemek için tekrar huzurunuzdayız. Bu savurgan ve israf düzenine son vermenin, kindar ve kibirli iktidar sahiplerine sandıkta dur demenin vakti gelmiştir. Yalana, talana, aldatmaya ve kandırmaya artık yeter. Bunun için bugün, Isparta’nın en güçlü, en dinamik ve en donanımlı Milletvekili adaylarımızla sizlerin refahı, mutluluğu ve huzuru için çalışıyoruz, iktidar olduğumuzda da çalışacağımıza söz veriyoruz..’’
CHP Eğirdir İlçe Başkanı Mehmet KAŞ’tan sonra söz alan CHP Isparta Milletvekili 1. sıra adayı Mustafa CEYHAN ise şunları söyledi; “Çok değerli hemşehrilerim, hepinize saygılarımı sunuyor hayırlı ramazanlar diliyorum. Bugün, Yol yaptık, köprü yaptık diye övünen iktidar, 16 yıldır Isparta-Eğirdir karayolunun bitirilmesini bir türlü başaramamıştır. Bunun sebebi Isparta’nın AKP’li milletvekillerinin beceriksizliğidir. Burdur-Afyon, Konya illerimizin yolları duble yollar olarak hizmet vermektedir. Fakat bugün Isparta’mızın ilçeleri ile bağlantı yolları nedense hala bitirilememiştir. Buradan sizlere söz veriyorum, sizler bana oy verseniz de vermeseniz de, eğer seçilirsem Sarıidris’in de milletvekili olacağım. Mecliste İlk vereceğim kanun teklifi; Eğirdir’imize ikinci bir üniversitenin kurulması ile ilgili kanun teklifi olacaktır. Elma Birliği kuruyoruz. Adı Elma Birliği olan bir birlik var fakat adı var kendisi yoktur. Üreticimizin ürettiği kaliteli elmaların kilosu on yıl önce de 1-1.5 TL idi şimdi de aynı. Sizlerin alınteri ve emeğinizi değerlendirecek katkıyı sağlayacağız. iktidar ekonomide hayali büyüme rekorları kırarken, enflasyonda çok acı gerçek rekorlar kırmakta bu da üretici köylümüz sizlerin bir türlü fakirlikten ve borçtan belinizi doğrultamamanızı sağlamaktadır, mazot, zirai ilaç ve gübreler, dolara bağlı olarak her gün fiyatı yükselmektedir. Bu böyle gitmez. Seçimlerde ve referandumda AKP’ye en yüksek oyları veren sizlere soruyorum AKP İktidarı bu 16 yıllık süre zarfında, Siz Sarıidris’lilere ve beldemize ne kazandırdı?”

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap