Milletvekili Bilgiç, ITSO’da işadamlarıyla buluştu

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Milletvekili Bilgiç,  ITSO’da işadamlarıyla buluştu
Haberin Tarihi: 7.6.2018 15:42:00 - Okunma Sayısı:2752 defa okundu.

Milletvekili Bilgiç, Isparta ile ilgili yatırımların yanı sıra ülke ekonomisi ve diğer konularda işadamlarına bilgiler verdi,

Milletvekili Bilgiç,  ITSO’da işadamlarıyla buluştu

Türkiye Büyük Millet Meclisi Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Isparta Milletvekili ve AK Parti Milletvekili Adayı Süreyya Sadi Bilgiç, AK Parti İl Başkanı Osman Zabun ile birlikte Isparta Ticaret ve Sanayi Odası’nın meclis toplantısına katılarak işadamlarıyla buluştu. ITSO Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Meclis Başkanı Osman Şahlan, komite, meclis ve  yönetim kurulu üyelerinin hazır bulunduğu toplantıda, Milletvekili Bilgiç, Hükümetin Isparta’nın ülkenin ekonomik geleceğini ilgilendiren yatırımları ve yeni dönemde yapacakları çalışmaları hakkında bilgiler verdi. ITSO Başkanı Başdeğirmen, Milletvekili Bilgiç’e Isparta’ya yaptığı hizmetlerin yanı sıra Ekonomi Kampüsü’nün yapım sürecinde verdiği önemli desteklerden dolayı teşekkür plaketi verdi.

ITSO Başkanı Başdeğirmen, “Sayın Vekilimiz meclisimizi ziyaret etti. Burada görev yapan işadamları olarak, tek amacımız Isparta ekonomisini kalkındırmak, istihdamımızı artırmak ihracatı artırmak ve ilimizin marka şehirler arasına girmesini sağlamak. Çalışmalarımızı da bu yönde devam ettiriyoruz. Sayın Vekilimiz de tüm dönemlerinde bizlere bu yönde büyük katkı sağladı. Her zaman desteğini gördük. Ispartamıza sağladığı katkıların yanı sıra Ekonomi Kampüsümüzün yapım sürecinde bizlere önemli destek verdi. Kendisine meclisimiz adına Ispartamız adına teşekkür ediyorum. 24 Haziran  seçimlerinde de kendisine başarılar diliyoruz.”dedi.

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı ve Milletvekili Bilgiç de konuşmasına işadamlarına teşekkür ederek başladı. Milletvekili Bilgiç, ITSO Ekonomi Kampüsü binasının da Isparta’ya kazandırılan bir gurur kaynağı olarak değerlendirdi, ITSO Başkanı Başdeğirmen ve ekibine teşekkür etti. Milletvekili Bilgiç şöyle devam etti:

“Isparta’nın gelişmesi, kalkınması ve ekonomisinin güçlenmesi noktasında işadamlarımızın emeği çok büyük. Bizler ilimize yatırımların gelmesini sağlıyoruz ancak sizler çok daha önemli görevler yapıyorsunuz.  Sizler hepiniz işadamısınız ekonomiye, istihdama, ihracata kısacası ilimiz ve ülke ekonomimize katkı sağlıyorsunuz. Bu anlamda sizlere teşekkür ederim. Şuan içerisinde bulunan Ekonomi Kampüsü Ispartamıza ve Ispartalıya yakışır temsil noktasında da Türkiye’mizdeki birçok benzerinden daha kapasiteli bir bina. Bu kampus benim için gurur meselesidir elimizden geldiğince desteklemeye çalıştık,  kamu kurum ve kuruluşlarının burada yer almalarını sağladık. Böyle bir kampüsün Isparta’ya kazandırılmasının değerini rakamlarla metrekarelerle ölçmek mümkün değildir. Bu önemli bir hizmettir öncülüğünü Ticaret ve Sanayi odası yapmıştır bizlerde gücümüz yettiğince destekledik. Böylesi önemli bir yatırım üzerinde sadece gurur duymak düşer. “

Milletvekili Bilgiç, Isparta ile ilgili yatırımların yanı sıra ülke ekonomisi ve diğer konularda işadamlarına bilgiler verdi, soruları yanıtladı.  

           

Bu Haberi Paylaş


  • eğirdir,egirdir haber,akın gazetesi
  • eğirdir,egirdir haber,akın gazetesi

Yorum Yap