İYİ Parti Milletvekili Adayları Seçim Çalışmalarını Sürdürüyor

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,İYİ Parti Milletvekili Adayları  Seçim Çalışmalarını Sürdürüyor
Haberin Tarihi: 13.6.2018 14:53:00 - Okunma Sayısı:3113 defa okundu.

İYİ Parti Milletvekili Adayları Seçim Çalışmalarını Sürdürüyor

İYİ Parti 1'nci sıra Milletvekili Adayı Aylin Cesur, beraberindeki milletvekili adayları ve partisinin Eğirdir ilçe teşkilatıyla birlikte ilçemiz Gökçehöyük köyünde ve Sarıidris kasabasında seçmenle biraraya geldi.
Eğirdir İlçe Teşkilat başkanı Özgür Tandoğan ve yönetim kurulunun da hazır bulunduğu ziyaretlerde İYİ Parti Isparta Milletvekili Adayları büyük bir ilgiyle karşılandı. Miting havasında geçen gecede milletvekili adayları halkın merak ettikleri soruları cevapladılar.
Ziyaretlerde özellikle eğitim konusu üzerinde duran Milletvekili Adayı Aylin Cesur "Umudumuz olan çocuklarımızın geleceği kararmasın." dedi.
Sarıidris Kasabasında yaşayan Küçük Aybüke’yi kucağına alan Cesur, "Çocuklarımız Demirel olmayı hayal edebilsinler diye siyaset yapıyorum. Hayal etsinler ve biz de ellerinden tutalım onları hayallerine ve geleceğe kavuşturalım diye... Benim de hayalim her köyden bir Aybüke çıksın ve Türkiye’ye hizmet etsin” ifadelerini kullandı. İktidara ekonomi üzerinden yüklenen Cesur'un konuşmasından bazı satırbaşları şöyle:
- Eğirdir'i Türkiye'nin gözbebeği yapacağız.
- Türkiye'deki birliği çimentosudur İYİ Parti.
- Artık haksızlıklara son verme zamanı...
Milletvekili Adayı Aylin Cesur’a Gökçehöyük ziyaretinde İYİ Parti Isparta Milletvekili 3’ncü sıra adayı Sami Altınkaya, Sarıidris ziyaretinde ise 2’nci sıra adayı Mustafa Şimşek, 4’ncü sıra adayı Levent Başyiğit, İl Başkanı Mehmet Ertekin, DP İl Başkanı Selçuk Özkan, ilçe başkanları ve çok sayıda partili eşlik etti.

Bu Haberi Paylaş


  • eğirdir,egirdir haber,akın gazetesi
  • eğirdir,egirdir haber,akın gazetesi

Yorum Yap