Eğirdir Eskiciler Konağı Nis Otel, başarısını belgeledi

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Eğirdir Eskiciler Konağı Nis Otel, başarısını belgeledi
Haberin Tarihi: 22.6.2018 13:41:00 - Okunma Sayısı:4220 defa okundu.

Eğirdir’de, eski bir konağın restore edilerek butik otele dönüştürülen Eğirdir Eskiciler Konağı Nis Otel, Mükemmellik Sertifikası (Tripadvisor Certificate of Excellence) ödülüne layık görüldü.

Eğirdir’de, eski bir konağın restore edilerek butik otele dönüştürülen Eğirdir Eskiciler Konağı Nis Otel, Mükemmellik Sertifikası (Tripadvisor Certificate of Excellence) ödülüne layık görüldü.
Dünyada milyonlarca kişinin seyahatlerini planlamak ve en doğru bilgiyi almak için başvurduğu TripAdvisor sitesinde yapılan değerlendirme sonucu, şık ve tarihi dokusuyla özel bir butik otel olan Eğirdir Eskiciler Konağı Nis Otel “Mükemmeliyet Sertifikası''na layık görüldü.
Mükemmeliyetçi konukseverliğin ödüllendirildiği bu değerli sertifikaya, TripAdvisor kullanıcılarının değerlendirmelerine istinaden verdikleri puanlarla belirlenen ratinglerde 5 üzerinden minimum 4 puan alabilmiş oteller sahip olabiliyor. Sitede yer alan otellerin yalnızca yüzde 10'unun almaya hak kazandığı bu prestijli ödül; kaliteli, sıradışı ve kusursuz hizmet sunabilen işletmelere sunuluyor.
Eğirdir Eskiciler Konağı Nis Otel, tarihi solumak isteyenlere farklı bir alternatif sunuyor.
Eğirdir Eskiciler Konağı
Nis Otel'in Hikayesi...
Otelin internet sayfasındaki "Hakkımızda" bölümünde "Eskiciler Konağı, yaklaşık 3 yıl önce başlar hikâye... Eskiciler Konağı, ıssızlaştıktan sonra geçirdiği onca yağmur, rüzgar ve hatta kısmi yangına rağmen, tüm vakarıyla, geçmişten geleceğe uzanma iddiasıyla dimdik ayakta, öyle gözümüzün önündeydi. Eğirdir'e kısa geliş gidişlerimizde her gün biraz daha erimeye yüz tuttuğu, konağın hikâyesinin hüzünle sona ermek üzere olduğu gözle görülür hale gelmişti. Böyle bir geçişte, eşimle bakıştık. Yapabilir miyiz? Altından kalkabilir miyiz?
Sonuçta, konağın hırpani bir elde yıkılıp yok olmasına, betonlaşmasına dayanamayacağımıza karar verip uzun ve yorucu bu yolculuğa başladık.
Biz, bu konakla, kıyılarını değiştirmiş Eğirdir'in yarımadaya dönüşmüş adalarına, şarkısını yitirmiş rüzgârına, büyük ailelerin büyük sofralarına, mahalle aralarında düzenlenen açık hava düğünlerine, artık geri gelmez açık hava sinemasına dönülemeyeceğinin ve değişmeye karşı durulamayacağının bilinciyle, eskinin yenileşen yüzüyle yeni hikâyesini yazmaya soyunduk.." ifadeleri yer alıyor.
Yıl 2018 Mayıs, İşletme Müdürü Mehmet DEMİREL idaresinde Eskiciler Konağı Nis Otel, Tripadvisor Certificate of Excellence 2018 ile başarısını belgeledi.
Bu sertifika ile birlikte rezervasyonların arttığını bildiren İşletme Müdürü Mehmet DEMİREL, böylece İlçemize de sağladıkları katma değerden dolayı memnun olduklarını söyledi.
Eğirdir’e kattığı değerden dolayı biz de, Eskiciler Konağı Nis Otel ailesine turizm yolculuğunda başarılar diliyoruz.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap