Alanya'da Eğirdir rüzgarı

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Alanya'da Eğirdir rüzgarı
Haberin Tarihi: 26.6.2018 18:18:00 - Okunma Sayısı:2980 defa okundu.

Eğirdir Belediyesi, bir çok ülkeden ve Türkiye'nin bir çok ilinden Alanya'ya gelen yerli ve yabancı turistlere Sakin Şehir Eğirdir'i tanıtmak için stant açtı.

  1. Alanya Uluslararası Turizm Ve Sanat Festivali Başladı. Eğirdir Belediyesi, bir çok ülkeden ve Türkiye'nin bir çok ilinden Alanya'ya gelen yerli ve yabancı turistlere Sakin Şehir Eğirdir'i tanıtmak için stant açtı.

 

            Antalya'nın Alanya ilçesinde, bu yıl 18'incisi düzenlenen Uluslararası Turizm ve Sanat Festivali, temsili Yörük göçüyle başladı. Etkinliklerde Eğirdir Belediyesi stant açarak cittaslow ilçenin tanıtımını yapıyor. Vatandaşlar ise Eğirdir Belediyesine yoğun ilgi gösteriyor.

 

            Eğirdir Belediyesi tanıtım standında, çıtır elma, elma cipsi, elma reçeli, elma marmeladı, elmalı lokum, Eğirdir'in tanıtın cd, broşür ve materyaller bulunuyor. Eğirdir Belediyesi Festival, tanıtım, fuar ve organizasyon sorumlusu Eşref Çatal, "Eğirdir Belediyesi olarak Alanya'da standımızı açmış bulunuyoruz. Yerli ve yabancı turistlere ilçemizi en iyi şekilde tanıtmaya çalışıyoruz. İlçemizin tanıtılması için Belediye Başkanımız Ömer Şengöl çok gayret gösteriyor. Her türlü tanıtım organizasyonuna bizleri görevlendiriyor.  Alanya'da güzel bir festival gerçekleşiyor, biz de ilçemizi en iyi şekilde tanıtıyoruz" dedi.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap