Eğitici ve kursiyerler performanslarını sergiledi

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Eğitici ve kursiyerler performanslarını sergiledi
Haberin Tarihi: 9.7.2018 15:43:00 - Okunma Sayısı:3637 defa okundu.

Eğirdir Klasik Müzik Festivali

Eğirdir Klasik Müzik Festivali kapsamında düzenlenen Oda Müziği'nin sonra ermesiyle, festival eğitici öğreticiler ile kursiyerler konseri ile devam etti.

Sakin Şehir Eğirdir'de bu yıl 4.sü gerçekleşen Klasik Müzik Festivali kapsamında eğitici ve öğreticiler konseri Yeşilada'da bulunan Ayastefanos Kilisesi'nde gerçekleşti. Konsere Belediye Başkanı Ömer Şengöl başta olmak üzere klasik müzik severler ile vatandaşlar katıldı.

 Cittaslow (Sakin Şehir)  Eğirdir'de 4üncüsü gerçekleşen Klasik Müzik Festivali tüm hızıyla devam ediyor. 1. hafta sonda Oda Müziği yarışmasının yapıldığı festivalde ikinci haftada da eğitici öğreticiler ve kursiyerler konseri ile başladı.

 Konserde, Merve Kuşoğlu, Minel  Çancı, Zeynep Kökten -Piazolla - Oblivion, Ahmet Ege İstanbullu, Numiran Pınar - Yankee Doodle, Merve  Kuşoğlu, Numiran Pınar - Faure- Pavabe, Ege Taşdemir -Villa Lobos Prelude, Rabia Özekin, Nilsu Eroğlu - Gülnihal, Merve Kuşoğlu Minel ÇAncı- Heinichen Sanat Do minör, BEngü Cömert- Nielsen Mignan, Ekin Altunbaş- My Firts Wahz, Ali Durukan, Zeynep Kökten- BAch- Orkestra Suiti Re Majör, Numiran Pınar-Debussy/ Doctor Gradus Ad Parnassum, Rabia Özekin Nilsu - Spnaish Romance, Ege Taşdemir, Baran Savaş -Vivaldi- Andante, Seda Gülşen Kınış, Minel Çancı, Merve Kuşoğlu, Baran Savaş- Piazolla gibi eserleri müzik severlerin dinletisine sundular.

Bu Haberi Paylaş


  • eğirdir,egirdir haber,akın gazetesi
  • eğirdir,egirdir haber,akın gazetesi
  • eğirdir,egirdir haber,akın gazetesi

Yorum Yap