Milletvekili Aylin Cesur, taziye ziyaretinde bulundu

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Milletvekili Aylin Cesur, taziye ziyaretinde bulundu
Haberin Tarihi: 7.8.2018 14:55:30 - Okunma Sayısı:1240 defa okundu.

Milletvekili Cesur, minik şehidin mezarına oyuncak bıraktı.

İYİ Parti Isparta Milletvekili Aylin Cesur, Astsubay Çavuş Serkan Karakaya’nın acısını paylaşmak için Şarkışla'ya gitti.
İYİ Parti Isparta Milletvekili Aylin Cesur, şehitliği ziyaret edip, dua okuyan Milletvekili Cesur, minik şehidin mezarına oyuncak bıraktı. E devamı 
Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde, 31 Temmuz'da astsubay eşini ziyaretten dönen Nurcan Karakaya'nın kullandığı otomobilin geçişi sırasında, yola tuzaklanmış olan el yapımı patlayıcı infilak etmiş, saldırıda, anne Karakaya ve 11 aylık bebeği Mustafa Bedirhan hayatını kaybetmişti.
Astsubay Çavuş Serkan Karakaya’ya acısını paylaşmak, İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in selamlarını-sevgilerini ve taziye dileklerini iletmek üzere Şarkışla'ya giden Isparta Milletvikili Aylin Cesur'a, İyi Parti Erzurum Milletvekili Naci Cinisli, İyi Parti Sivas İl Başkanı Volkan Karasu, Sivas Merkez İlçe Başkanı ve teşkilatlardaki partililer eşlik etti.
Cesur, ziyarette yaptığı konuşmada şunları söyledi: “Buraya, değerli kardeşimiz Astsubay Çavuş Serkan Karakaya’ya acısını paylaşmak, İyi Parti Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in selamlarını-sevgilerini ve taziye dileklerini iletmek için geldik.
Eşini ziyarete bebeğiyle gelen kardeşimiz Nurcan Karakaya’ya ve evladımız Bedirhan’a Yüce Allah’tan Rahmet diliyoruz.Serkan’a, Nurcan ve Serkan’ın acılı ailelerine sabır diliyoruz. Değerli Şarkışla halkına sabır ve başsağlığı diliyoruz. Sivas halkına ve eminim Türkiye Cumhuriyeti’nin her köşesinde gözyaşı döküp vicdan pınarlarından yaşlar dökülen tüm milletimize başsağlığı diliyoruz.
ACIMIZ BÜYÜKTÜR
Acımız büyüktür ve yürekleri dağlamaktadır. Öfkeliyiz ve vicdanlarımız 11 aylık bebeğin canından, onu sütüyle besleyen anasından ne ister bu gaflet ve dalalet içindeki yaratıklar-bununla sızlamaktadır.
Ben bir tıp doktoru olarak bu caniliği hastalıklı bulmakla beraber, caniliğin dahi bu kadarının tıpla, insanlıkla açıklanacak bir tarafı yoktur ve kahpeliğin bu kadar acımasızlığı karşısında sadece pes diyip, tanımlanamayacağını belirtmek istiyorum.
CANİLERDEN HESAP SORULACAKTIR
Türkiye bir terör belası ile karşı karşıyadır. Bunlar aşılacaktır. Milletimiz bunun karşısında tek vücut olacaktır-buna inancım tamdır. Bu acı milletimizin yüreğine inen büyük bir acıdır ancak milletimiz kahraman güvenlik güçlerimizle beraber bunları aşacak ve 11 aylık bir bebekle annesinin canına katleden bu canilerden gereken hesabı soracaktır. Sormalıdır.
Millet olarak ağlıyoruz evet. Tabi ağlarız. Onlar bizim kahramanlarımız. Bu ülkeye canlarını vermiş kahramanlar onlar. Kahraman şehitlerimize şükran ve minnet borcumuz var.
Şehitlerimizi bağrımıza basıyoruz. Bu en büyük sorunumuz evet !.
Acımızı içimizde taşıyoruz ve biliyoruz ki; şehitlik en yüksek mertebedir, bununla kendimizi durdurabiliyoruz ve kendimize-milletimize-devletimize güveniyoruz. Ancak diyoruz ki bunu yapanlardan hesap sorma günü artık gelmelidir. .
SABREDECEK HALİMİZ KALMADI!
Milletimizin sabredecek hali kalmamıştır. Biran evvel memleketin her gün cenaze kaldırmaktan da kurtulması lazımdır. Buna sebep olanlardan bunun hesabı sorulmalıdır. Milletimiz bunalmıştır, sıkılmıştır. Biran evvel bitmesini istiyoruz ve bu hakkımızdır da.
KİMSE TÜRKİYE'Yİ BÖLMEYİ
AKLINDAN GEÇİRMESİN!
Ve biz İyi Parti olarak diyoruz ki; “Hiç kimse Türkiye’nin bölünebileceğini aklından geçirmesin. Bunu kim aklına koyarsa ağır bedel öder.Biz iyi parti olarak söz veriyoruz; Türkiye yücelmeye devam edecektir ve bizden sonraki nesillere de bir bütün olarak teslim edilecektir.”
Ülkemizin geleceği hakkında kimse şüpheye kapılmasın. Kimse maceranın peşinden gitmesin.
Bu kanları akıtanlara and olsun ki; bu millet yarasını hep sardığı gibi sarar. Bu bayrak göklerde hep sallandığı gibi ebediyen dalgalanır ve bu vatan hepimizin tek karışı için dahi uğruna vereceği canlarla, bebek katillerinden hesabını hep sorduğu gibi sorar; bir ve bütün olarak da sonsuza kadar yaşar."

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap