HASAN ÇELİK, GAZİLER DERNEĞİ’NE KAMERA HEDİYE ETTİ

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,HASAN ÇELİK, GAZİLER  DERNEĞİ’NE KAMERA HEDİYE  ETTİ
Haberin Tarihi: 7.8.2018 16:59:54 - Okunma Sayısı:1314 defa okundu.

HASAN ÇELİK, GAZİLER DERNEĞİ’NE KAMERA HEDİYE ETTİ

Halen Eğirdir’e bağlı Çay köyünde ikamet eden hemşehrimiz Gazi Ali Çelik’in oğlu Hasan Çelik, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Eğirdir Şubesine bir video kamera hediye etti.
Babası gazi Ali Çelik, kardeşi Müyesser Akkanat, eşi Gülay Çelik ve evlatları Kerem, Fatma ve Sinem Çelik ile birlikte Gaziler Derneği Eğirdir Şubesine gelen hayırsever hemşehrimiz Hasan Çelik, 1998 yılından bu yana Amerika’da yaşadıklarını, ancak her yıl Türkiye’ye gelerek aile efradını ziyaret ettiklerini söyledi.
Uzun yıllardır Amerika’da yaşamalarına rağmen, gelenek ve göreneklerimizi asla unutmadıklarını, Türk ve Müslüman olmaktan her zaman gurur duyduklarını belirten Çelik,”vatanımız için Şehit düşen ve Gazilik mertebesine ulaşan kahramanlarımıza minnettarız. Çocuklarımızın da Türkiye’yi çok sevmelerinden mutluyuz..” ifadeleriyle, video kamerayı Gaziler Derneği Eğirdir Şube Başkanı Hüseyin Koçaslan’a teslim etti.
Amerika’da yaşayan ve bölge haberlerini Eğirdir AKIN’dan takip ettiğini belirten Hasan Çelik’in hediyesinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Koçaslan, “bu kamerayı, dernek gezilerimizde ve etkinliklerimizde kullanacağız. Hasan Çelik ve ailesine teşekkür ediyorum..” diyerek, Hasan Çelik’e bir Teşekkür Plaketi takdim etti.

Bu Haberi Paylaş


  • eğirdir,egirdir haber,akın gazetesi
  • eğirdir,egirdir haber,akın gazetesi

Yorum Yap