Tatilden Geçme, Türk Lirasına Geç

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Tatilden Geçme, Türk Lirasına Geç
Haberin Tarihi: 15.8.2018 12:21:32 - Okunma Sayısı:1145 defa okundu.

Döviz Bozdurana Ücretsiz Tatil İmkanı

Eğirdir Kaymakamlığı tarafından yenilerek hizmete açılan Barla Otel, ülke çapında devam eden döviz bozdurma kampanyasına destek vererek; dolar veya Euro bozduran vatandaşlarımız için ücretsiz tatil imkanı sunmaya başladı.

ABD Başkanı Trump öncülüğünde alınan Türkiye'ye karşı ekonomik yaptırım kararları, bir süredir Türk Lirasında değer kaybına sebep oldu. Bilinçli bir şekilde yürütülen bu gibi ekonomik saldırılarla mücadele edebilmenin en önemli yöntemlerinden biri de Türk Lirasına olan güveni gösterebilmektir.

Eğirdir Kaymakamlığı bünyesinde faaliyet gösteren Barla Otel, Türk Lirasına destek olmak amacıyla başlattığı kampanyayla vatandaşlarımızın Halk Bank, Vakıf Bank veya Ziraat Bankalarının herhangi birinden yapacakları 1.500 Euro veya 2.000 Dolar döviz bozdurma işlemlerinde bir kişilik, bir gece ücretsiz kahvaltılı konaklama fırsatı sunuyor.

Vatandaşlarımız yapacakları işlemin dekontunu yanlarında getirip, ücretsiz tatil fırsatından istedikleri zaman yararlanabilirler.

Muhteşem göl ve dağ manzarasıyla Barla Otel; Eğirdir'e 23 km uzaklıkta, Barla Köyünde misafirlerini bekliyor. Barla Otel Telefon: 0(246) 318 23 10

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap