Kaymakam Abdullah AKDAŞ’ın Kurban Bayramı Mesajı

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Kaymakam Abdullah AKDAŞ’ın  Kurban Bayramı Mesajı
Haberin Tarihi: 16.8.2018 17:33:05 - Okunma Sayısı:1113 defa okundu.

Kaymakam Abdullah AKDAŞ’ın Kurban Bayramı Mesajı

Eğirdir Kaymakamı Abdullah Akdaş, yaklaşan Kurban Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı. Akdaş mesajında “başta Eğirdirli hemşerilerimiz olmak üzere tüm Milletimizin ve İslam aleminin Kurban Bayramını en içten dileklerimle kutluyor, sevgi ve selamlarımı sunuyorum.” ifadelerini kullandı.
Kaymakam Abdullah Akdaş’ın kutlama mesajı şöyle: “Bayramlar, paylaşmanın ve toplum olarak birbirini gözetmenin en yoğun ve en samimi yaşandığı dönemlerdir. Yardımlaşma ve dayanışma geleneğinin yaşatıldığı, milletçe sevgi, saygı ve hoşgörü atmosferinin yoğun olarak yaşandığı, dargınlıkların ve kırgınlıkların unutulduğu, kardeşlik duygularının doruğa ulaştığı bir Kurban Bayramına daha kavuşmanın mutluluk ve huzuru içerisindeyiz.
Dini bayramlarımızın oluşturduğu bu manevi ortamları, taşıdıkları anlam ve öneme uygun olarak kutlamalı; sevincini, coşkusunu, yardımlaşma ve dayanışma duygularını hayatımızın her gününe taşıyabilmek için daha çok çaba sarf etmeliyiz.
Bu duygu ve düşüncelerle Vatanı için canlarını veren aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi minnetle anarken, başta Eğirdirli hemşerilerimiz olmak üzere tüm Milletimizin ve İslam aleminin Kurban Bayramını en içten dileklerimle kutluyor, sevgi ve selamlarımı sunuyorum."

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap