Öğrenciler Hastanede Hastalarla Buluştular

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Öğrenciler Hastanede  Hastalarla Buluştular
Haberin Tarihi: 23.5.2013 09:43:00 - Okunma Sayısı:2686 defa okundu.

“Hastalıkta Sağlıkta El Ele” projesi kapsamında Eğirdir Meslek Yüksek Okulu Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı bölümü öğrencileri Duran Kurt, Okan Ger, Necati Savaş, Ayfer İbiş ve Selçuk Çeliker’in gerçekleştirdiği ziyarette hastalar oldukça memnun kaldı.

Öğrenciler Hastanede  Hastalarla Buluştular…

Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) Eğirdir Meslek Yüksek Okulu öğrencilerinin sosyal sorumluluk projeleri devam ediyor.

            Proje sorumlusu öğretim görevlisi Ahmet Songür yönetimindeki “Hastalıkta Sağlıkta El Ele” projesi kapsamında SDÜ Eğirdir Meslek Yüksek Okulu Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı 2’nci sınıf öğrencileri dün Eğirdir Kemik Eklem Hastalıkları Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesinde Ortopedi ve fizik tedavi bölümünde tedavi gören hastaları ziyaret ettiler.

            Eğirdir Meslek Yüksek Okulu Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı bölümü öğrencileri Duran Kurt, Okan Ger, Necati Savaş, Ayfer İbiş ve Selçuk Çeliker’in gerçekleştirdiği ziyarette hastalar oldukça memnun kaldı.

            Eğirdir MYO öğrencileri Hastane Müdürü Kazım Kahraman ile görüş alışverişinde bulunduktan sonra ziyaretlerini gerçekleştirdiler. Öğrenciler tedavi gören hastalarla sohbet ettiler, hal hatır sordular ve karanfil dağıttılar.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap