CHP, Belediye Başkan Adaylarını Tanıttı

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,CHP, Belediye Başkan Adaylarını Tanıttı
Haberin Tarihi: 26.11.2013 10:10:00 - Okunma Sayısı:3932 defa okundu.

CHP İl Başkanlığı Belediye Başkan Adaylarını görkemli bir törenle tanıttı. Aday tanıtım toplantısında yerel iktidara vurgu yapıldı ve hep bir ağızdan söz verildi: "Isparta'yı şaha kaldıracağız"

CHP, Belediye Başkan Adaylarını Tanıttı

 

            CHP İl Başkanlığı Belediye Başkan Adaylarını görkemli bir törenle tanıttı. Aday tanıtım toplantısında yerel iktidara vurgu yapıldı ve hep bir ağızdan söz verildi: “Isparta’yı şaha kaldıracağız”

            Önümüzdeki yıl yapılacak olan Belediye Başkanlığı için çalışmalarını yaklaşık 1 yıldır sürdüren CHP, aday tanıtım toplantısı gerçekleştirdi.

            Süleyman Demirel Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen törene CHP Genel Başkan Yardımcısı Adnan Keskin, CHP İzmir Milletvekili ve Isparta sorumlusu Mustafa Moroğlu, CHP Isparta Milletvekili Ali Haydar Öner, Antalya Milletvekili Gürkut Acar, Isparta Doğru Yol Partisi eski Milletvekili Ramazan Gül, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, Parti Meclis üyesi Emine Yıldırım, CHP Genel Merkezi MYK üyesi İlkay Budak, Antalya İl Başkanı Devrim Kök, Burdur İl Başkanı Süleyman Erbay, Afyon İl Başkanı Yalçın Görgöz, Antalya Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evelmen, Antalya Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek,, Burdur Belediye Başkan adayı Ali Orkun Ercengiz başta olmak üzere çok sayıda partili katıldı.

            Aday tanıtım töreninde konuşan Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Vedat Şenol, Isparta Belediyesi alacaklarının sözünü herkese verdiklerini belirterek, şu açıklamada bulundu: “Isparta artık şaha kalkmak üzere. İlimizde yerel seçime en hazır parti biziz. Biz seçim startını Ocak ayında verdik. Bugüne kadar sıkı bir organizasyonla çalıştık. Herkes biliyor ki AKP baskısı tüm Türkiye’yi etkisi altına aldı. Geçtiğimiz Mayıs ayında ülke genelinde sivil bir ayaklanma oldu. Bu ayaklanma 12 Eylül döneminden sonra ki en büyük sivil ayaklanmadır. Isparta’da Gezi Parkı olaylarında 30 bin kişi yürüdü ve hükümetin değişmesi gerektiğini söylediler. Şimdilerde de yerel seçimleri gölgelemeye çalışıyorlar. Bizim kendimize güvenimiz sonsuz. Hep birlikte bu seçimi kazanacağız. Zor ve meşakkatli bir dönem olacak. Biz tüm hazırlıklarımızı yaptık. Yüksek Seçim Kurulu’nun, takvimini bekliyoruz. CHP, Isparta’da Belediye’yi, Türkiye genelinde de iktidarı alacak. Elimizde ki belediyeleri koruyacağız, kaybettiklerimizi kazanacağız. Tüm herkesin huzurunda, belediyeyi alma sözü veriyorum. Sadece Isparta merkezi değil, ilçeleri de kazanacağız. Yıllar önce aday bulmakta zorlandığımız yerleri, şimdi kazanma noktasına geldik” dedi.

            Törende başta CHP Genel Başkan Yardımcısı Adnan Keskin olmak üzere, tüm üst düzey davetliler ve CHP Isparta Milletvekili Ali Haydar Öner’de konuşma yaptı. Milletvekili Öner, Ispartalılara yönelik olarak: “Hadi Gari, Alalım Belediye’yi” dedi.

            Törende konuşan diğer önemli bir isim ise CHP Belediye Başkan adayı Prof. Dr. Lütfü Çakmakçı oldu. Çakmakçı: “Benim bir amacım var. Her zaman bir amacım oldu. İçinde olduğum, yaşadığım, yaşattığım, çalıştığım, destek verdiğim her yeri, her zaman daha iyiye daha güzele taşımaktır. Tüm Ispartalı ve Isparta’da yaşayan hemşehrilerimizin düşündükleri ve yaşamayı arzuladıkları huzur dolu daha iyi daha güzel, daha zengin bir kente sahip olmaktır. Bizler bu kent insanının dikkatine, kentli bilincine, duyarlılığına, bu kentli olmaktan duyduğu onura talibiz. Dileğim sizinle Isparta’yı güçlendirmek, zenginleştirmek, güzelleştirmek. Çünkü bizim bir Ispartamız var ve ona borcumuz var” dedi.

            Konuşmaların ardından ise partinin merkez, ilçeler ve bazı beldelerin Belediye Başkan adayları ile İl Genel Meclisi ve Belediye Meclis adayları tanıtıldı.

CHP’NİN KESİNLEŞMİŞ BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARI

ISPARTA MERKEZ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI:

Prof. Dr. Lütfü Çakmakçı

Aksu : Ali Kaya

Atabey: Zübeyde Silleli

Eğirdir: Adem Kayan

Gelendost: Lokman Kumcu

Gönen: Hüseyin Kaya

Keçiborlu: Turgut Soykan

Sütçüler: Mehmet Sarışahin

Şarkikaraağaç: M. Emin Akyol

Yalvaç: Mevlüt Danacı

Yenişarbademli: Mustafa Erdem

BELDELER

Güneykent: Eyüp Ersoy

Hüyüklü: Hasan Somuncu

Çiçekpınar: Ayşe Şerifoğlu

Sarıidris: Hüseyin Pala

Sav: İbrahim Kaykaç

Senir: Durmuş Duran

 

 

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap