IYAŞ, SEVİM SİNAP'IN GÖNLÜNÜ ALDI

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,IYAŞ, SEVİM SİNAP'IN GÖNLÜNÜ ALDI
Haberin Tarihi: 2.12.2013 15:30:00 - Okunma Sayısı:4264 defa okundu.

IYAŞ Park Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nin "4 Yıla Özel 4 Otomobil, 44 Hediye" kampanyasının çekilişi 1 Aralık 2013 Pazar günü Noter huzurunda yapıldı.

IYAŞ, SEVİM SİNAP’IN GÖNLÜNÜ ALDI

IYAŞ Park Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nin “4 Yıla Özel 4 Otomobil, 44 Hediye” kampanyasının çekilişi 1 Aralık 2013 Pazar günü Noter huzurunda yapıldı.

Kanal32 televizyonunda çekiliş programı canlı yayınlanırken, en büyük ikramiye olan 2013 Model Ford Kuga otomobilin, hemşehrimiz Abdurrahman Sinap’ın kızı Sevim Sümeyye Sinap’a çıktığı açıklandı. Canlı yayında Sevim Sümeyye Sinap’a telefonla ulaşan sunucu, Sevim’in 17 yaşında bir öğrenci olduğunu söylemesi üzerine, ilgili noter, Sevim Sinap’ın 18 yaşın altında olduğu gerekçesiyle, yasa gereği ödülünü alamayacağını bildirdi ve büyük ikramiye ikinci kez yapılan çekilişle 154728 nolu kuponun sahibi Hasan Çamlı’ya verildi…

22 Temmuz-24 Kasım tarihleri arasında düzenlenen kampanyada 225 bin kuponun çekilişte yer aldığı bildirilirken, Sevim Sümeyye Sinap’a çıkan otomobilin, yaşı tutmadığı gerekçesiyle verilmeyişi ilçemizde büyük üzüntü uyandırdı ve sosyal medyada kampanyayı düzenleyen IYAŞ’a tepkiler gösterildi.

Çekilişin yapıldığı günün (1 Aralık 2013 Pazar günü) akşamı, Sevim Sümeyye Sinap’ arayan IYAŞ yetkilileri, durumdan duydukları üzüntüyü dile getirerek, Sevim’i bugün IYAŞ Park’a davet ettiler.

Bugün öğle saatlerinde IYAŞ AVM Genel Müdürü ve IYAŞ yönetim kurulu üyeleri, Eğirdir Sağlık Meslek Lisesi’nin başarılı öğrencisi Sevim Sümeyye Sinap ile buluşurken, ilgili yasa gereği ödülü veremediklerinden dolayı duydukları üzüntüyü ifade ettiler.

 

IYAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Bahattin Şenol’un da durumdan üzüntü duyduğunu belirttiğini anlatan IYAŞ AVM Genel Müdürü Celalettin Çalış, Bahattin Şenol’un Sevim Sümeyye Sinap’ın asla üzülmesini istemediğini bildirerek kendisine

iPhone 5s Model bir cep telefonu hediye edilmesini istediğini dile getirdi ve başarılı bir öğrenci olan Sevim’in Üniversiteyi kazanması halinde burs verebileceklerini söylediler.

Sevim Sümeyye Sinap’ı kutluyor, şansının ve bahtının her zaman açık olmasını diliyoruz.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap