EĞİRDİR BELEDİYESİ, BELEDİYE İŞ SENDİKASI İLE TOPLU İŞ SÖZLEŞMESİ İMZALADI

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,EĞİRDİR BELEDİYESİ, BELEDİYE İŞ SENDİKASI İLE TOPLU İŞ SÖZLEŞMESİ İMZALADI
Haberin Tarihi: 24.5.2013 10:04:00 - Okunma Sayısı:1964 defa okundu.

Eğirdir Belediyesi ile Belediye İş Sendikası arasında 8 Şubat 2013 tarihinde başlayan Toplu İş Sözleşmesi uyuşmazlıkla sonuçlanmıştı. Eğirdir Belediyesi ve Belediye İş Sendikası arasında tutanak tutularak Yüksek Hakem Kurulu'na gitmesine karşılıklı karar verilmişti.

EĞİRDİR BELEDİYESİ, BELEDİYE İŞ SENDİKASI İLE

TOPLU İŞ SÖZLEŞMESİ İMZALADI

 

            Eğirdir Belediyesi ile Belediye İş Sendikası arasında 8 Şubat 2013 tarihinde başlayan Toplu İş Sözleşmesi uyuşmazlıkla sonuçlanmıştı. Eğirdir Belediyesi ve Belediye İş Sendikası arasında tutanak tutularak Yüksek Hakem Kurulu’na gitmesine karşılıklı karar verilmişti. 

            Yüksek Hakem Kurulu 15 Mayıs 2013 tarihinde toplanarak kararını taraflara ulaştırdı. Eğirdir Belediyesi ve Belediye İş Sendikası 22 Mayıs 2013 tarihinde masaya oturarak Toplu İş Sözleşmesini diğer maddeleri ile birlikte Yüksek Hakem Kurulu kararına göre imza altına aldı.

            Belediye İş Sendikası Isparta Şube Başkanı Cemal Kurt, “Toplu İş Sözleşme süresinde Eğirdir Belediye Başkanımız  Osman Nuri Özmeral ve Başkan Yardımcısı Emin Kolancı ile diğer daire müdürlerimize işçilerimize karşı hoş görülü ve anlayışlı uyumlu çalışmalarından dolayı sendika yönetimimiz ve işçi arkadaşlarımız adına teşekkür ederim. Yapılan Toplu İş Sözleşmesinin Belediyemize, Sendikamıza ve üyelerimize hayırlı olmasını dilerim” dedi.

            Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral, “Belediye İş Sendikası ile Toplu İş Sözleşmemizi imzalamış bulunuyoruz. Allah’a şükür, Belediye İş Sendikası ve işçilerimizle hiçbir sıkıntımız olmamıştır. Sendikanın bazı taleplerinde anlaşma sağlanamadığı için Yüksek Hakem Kurulu’na gidilmiştir. Buradan gelen karara göre karşılıklı iyi niyet içerisinde yapılan görüşmeler neticesinde işçimize hakları verilecektir. Sendika idarecilerine ve işçilerimize toplu iş sözleşmesinin hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap