Karayolu Trafik Haftası 4 - 10 Mayıs tarihleri arasında kutlanacak

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Karayolu Trafik Haftası 4 - 10 Mayıs tarihleri arasında kutlanacak
Haberin Tarihi: 2.5.2013 09:51:00 - Okunma Sayısı:3046 defa okundu.

Karayolu Trafik Haftası kutlamaları çerçevesinde ilçemizde de çeşitli etkinlikler düzenlenecek.

Karayolu Trafik Haftası 4 - 10 Mayıs tarihleri arasında kutlanacak

 

            Karayolu Trafik Haftası kutlamaları çerçevesinde ilçemizde de çeşitli etkinlikler düzenlenecek. Hafta boyunca, Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirliğince trafik güvenliği konulu afişler ilçemizin çeşitli yerlerine asılarak halkımızın bilgilendirilmesi sağlanacak.                

            Karayolu Trafik Haftası dolayısıyla, halkımızın ve öğrencilerimizin trafiğe olan bakış açısını genişletmek, onları bilgilendirmek ve trafik sorununa dikkati çekerek trafik kazalarını önlemek amacıyla çeşitli bilgilendirme toplantıları gerçekleştirilecek. Bu kapsamda İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirliğinde görevli personel tarafından İlçemizde faaliyet gösteren toplu taşıma araçları başta olmak üzere tüm sürücülere ve yayalara yönelik 6 Mayıs 2013 Pazartesi günü saat 10.00 - 11.00 arası İlçemiz Vergi dairesi üzerindeki toplantı salonunda trafik güvenliği konularında  eğitim semineri düzenlenecek.

            Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirliğinde görevli personel tarafından okullarda öğrencilere yönelik düzenlenecek bilgilendirme toplantılarında ise; özellikle karşıdan karşıya geçiş kurlalları, Okul servis araçlarına ait kurallar, trafik işaretleri ve işaretçileri, emniyet kemeri, yaya geçitleri ile alt-üst geçitleri kullanma, kaldırımsız yollarda gece ve gündüz yürüme, bisiklete binme kuralları gibi konularda bilgiler verilecek.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap