KULÜPLER MASA TENİSİNDE ŞAMPİYON ELMASPOR

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,KULÜPLER MASA TENİSİNDE  ŞAMPİYON ELMASPOR
Haberin Tarihi: 31.12.2013 10:51:00 - Okunma Sayısı:1809 defa okundu.

Geçen yıl kurulan Eğirdir Elmaspor Masa Tenisi takımı katıldığı ilk Isparta Kulüpler Şampiyonasında bütün rakiplerini geride bırakarak şampiyon olmayı başardı.

KULÜPLER MASA TENİSİNDE  ŞAMPİYON ELMASPOR

 

            Geçen yıl kurulan Eğirdir Elmaspor Masa Tenisi takımı katıldığı ilk Isparta Kulüpler Şampiyonasında bütün rakiplerini geride bırakarak şampiyon olmayı başardı. Kulüpler arası Isparta Masa Tenisi Turnuvasına 8 kulüp katıldı. İki hafta süren müsabakalar sonunda Eğirdir Elmaspor namağlup olarak 1. oldu. Yarı finalde Bölgespor’u 3-2 yenerek finale çıkan Elmaspor, finalde karşılaştığı Altınbaşak Spor’u da 3-2 yenmeyi başardı ve Isparta şampiyonu oldu.

            Takım müsabakaları bitiminden sonra ferdi maçlara geçildi. 30 sporcunun katıldığı ferdi maçlar büyük çekişmeye sahne oldu. Zorlu karşılaşmaların ardından Elmaspor oyuncuları olan Ruknettin ÖZTÜRK, Mehmet KEŞİR ve Özgür KOŞKAN yarı finale isimlerini yazdırmayı başardılar. Yarı finalde  Elmaspor oyuncuları  olan Ruknettin ÖZTÜRK ve Özgür KOŞKAN karşılaştı. KOŞKAN’ı yenen ÖZTÜRK finale adını yazdırmayı başardı. Diğer yarı final maçında ise Elmaspor’un başarılı oyuncusu Mehmet KEŞİR, Altınbaşakspor’dan Abdullah KARABOĞA’yı yenerek finale çıktı, böylece 2 Elmapor oyuncusu finale kalmış oldu. Final maçından önce oynanan 3.lük maçında Elmaspor’dan Özgür KOŞKAN, Abdullah KARABOĞA’yı yenerek 3. oldu. Finalde ise çok çekişmeli bir oyunun sonunda Ruknettin ÖZTÜRK’ü 4-3 yenen Mehmet KEŞİR ferdilerde ISPARTA Şampiyonu oldu.

            Böylece Elmaspor oyuncuları ilk üç derecenin tamamını alarak rakiplerine şans tanımadılar. Masa Tenisi İl Temsilcisi Sami TOGAY Elmaspor oyuncularını tebrik ederek ödül törenin ileri bir tarihte yapılacağını belirtti.

            Müsabakalar sonunda konuşan Takım Kaptanı İsa EREN; takım olarak çok iyi bir sezon geçirdiklerini belirterek, hedeflerinin ise Mayıs ayında oynanacak Terfi Ligi maçları olduğunu söyledi. Takım olarak ve ferdi olarak elde edilen şampiyonluğu kulüp başkanı Atilla ÖNAL’a ve kulüp yöneticisi Ahmet Nedim ÖZKESKİN’e hediye ettiklerini söyledi.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap