Cumhuriyet Bayramı'na Özel Klasik Müzik Konseri

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Cumhuriyet Bayramı'na Özel Klasik Müzik Konseri
Haberin Tarihi: 11.10.2018 13:03:59 - Okunma Sayısı:3654 defa okundu.

Pelinnur Işıkcı ve Mehmet Sait Ortaç'ın vereceği ücretsiz konser Eğirdir Yeşilada'da bulunan Ayastafanos Kilisesi'nde gerçekleşecek.

Eğirdir Doğa Kültür Sanat Derneği ve Eğirdir Belediyesi işbirliği ile Sakin Şehir Eğirdir'de Cumhuriyet Bayramı'na özel Klasik Müzik Konseri gerçekleştirilecek. Konser 28 Ekim 2018 Pazar günü saat 19.00'da yapılacak.

Pelinnur Işıkcı ve Mehmet Sait Ortaç'ın vereceği ücretsiz konser Eğirdir Yeşilada'da bulunan Ayastafanos Kilisesi'nde gerçekleşecek.

Eğirdir Doğa Kültür Sanat Derneği tarafından ilçede kültürel ve sanat etkinlikleri devam ediyor. Eğirdir'de Klasik Müzik Festivaline öncülük eden isimlerin kurduğu Eğirdir Doğa Kültür Sanat Derneği, Cumhuriyet Bayramı'da Eğirdir Belediyesi işbirliği ile konser düzenleyecek. Halka açık ve ücretsiz olarak verilecek konserde  Pelinnur Işıkcı ve Mehmet Sait Ortaç çeşitli eserleri dinleyicilere sunacaklar.

Programda sanatçılar, A. Scriabin prelüd no.9, K. Szymanowski prelüdler op.1 no 7-8, F. Chopin Ballade no.3, S. Koussevitzky 4 minyatürler, G. Bottessini Reverie Gavotte Tarantella gibi eserleri müzik severlerle buluşturacaklar.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap