Türkiye Kosova Dostluk Sergisi Sakin Şehir Eğirdir'de açılıyor

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Türkiye Kosova Dostluk Sergisi Sakin Şehir Eğirdir'de açılıyor
Haberin Tarihi: 11.10.2018 13:06:47 - Okunma Sayısı:3642 defa okundu.

Bizim Eğirdir Platformu, Uluslararası Ada Ülkesi Sanatçıları'ndan oluşan topluluk Eğirdir Belediyesi'nin destekleriyle yeni bir etkinliğe imza atıyor.

Bizim Eğirdir Platformu, Uluslararası Ada Ülkesi Sanatçıları'ndan oluşan topluluk Eğirdir Belediyesi'nin destekleriyle yeni bir etkinliğe imza atıyor. Türkiye Kosova Dostluk Sergisi, Sakin Şehir (cittaslow) Eğirdir'de  16 Ekim Salı günü saat 16:30'da açılacak.

Türkiye Kosova Dostluk Sergisi'ne özel davetli sanatçılar arasında Kosova'dan Agim Krasniqi ve Türkiye'den Yavuz Özhan Önür bulunuyor. Sergide Uluslararası Ada Ülkesi Sanatçıları'nın da eserleri yer alacak.

Koordinasyonunu Cemreyaz Özdoğan, Mehmet Demirel, Selçuk Tokgöz, İlhan Özdemir, Emrah Çelik ve Bolat Sarı'nın yaptığı serginin küratöerleri Keziban Ertuğrul Yıldırım, Mehmet Nuri Kıvrak ve Öğr. Gör. Çetin Meydan'dan oluşuyor. 

Sergi açılışında Arif Karakale yönetiminde Ayienur Toy, Azra Alay, Batdal Kaan Şahin, Şenol Bıyık ve Yalın Karakale'nin oluşturduğu gurup da müzik dinletisi sunacak.

Eğirdir Limanı'nda bulunan Cittaslow Market yanında 16 Ekim Salı günü saat 16:30'da açılışı yapılacak sergi kokteylli olacak. Halka açık ve ücretsiz olan sergiye tüm halkımızın davetli olduğu bildirildi.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap