Eğirdir Elmaspor, Konya Büyükşehir Belediyespor'u ezdi geçti...

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Eğirdir Elmaspor, Konya Büyükşehir Belediyespor'u ezdi geçti...
Haberin Tarihi: 16.10.2018 15:50:54 - Okunma Sayısı:1450 defa okundu.

Eğirdir Elmaspor, 3 puan alarak moral buldu.

Türkiye Voleybol Federasyonu 1. Lig Erkekler A Grubunda mücadele eden bölgemizin tek temsilcisi Eğirdir Elmaspor, bugün Konya Büyekşehir Belediyespor takımını ile karşılaştı. Rakibini 3-0 mağlup eden Eğirdir Elmaspor, 3 puan alarak moral buldu.

Bugün Eğirdir Kapalı Spor Salonunda oynanan karşılaşmaya Eğirdir Elmaspor; Antrenörler Mehmet Mansuroğlu ve Aziz Sayı'nın yönetiminde, Sefa, Mehmet, İlhan, Fevzi, Ahmet Mert, Berat, Ali, Mustafa Soner, Oğuzhan, Halil, Kerem, Erhan, Okay, Onur ve Fikret kadrosuyla sahaya çıkarken, Konya Büyükşehir Belediyespor takımı kadrosu da; Salih Mürşit, Hüseyin, Tevfik, Ahmet, Ulaş, Furkan, Mehmet, Yusuf Kağan, Mustafa, Kaan Mehmet ve Berkay'dan oluştu.

Saat 14.00'de başlayan karşılaşmada ilk seti 25-11, ikinci seti 25-12 ve üçüncü seti de 25-20 sonuçlarla rahat bir şekilde kazanan Eğirdir Elmaspor sahadan 3-0 galip ayrıldı.

Karşılaşmayı; Eğirdir Belediye Başkanı Ömer Şengöl, Elmaspor Kulübü Başkanı Abdullah Turan ile Eğirdir Spor Kulübü Başkanı Halil İbrahim Uysal birlikte izlediler.

Eğirdir Elmaspor, 20 Ekim 2018 Cumartesi günü saat 18.00'de İstanbul Hidayet Türkoğlu spor salonunda İstanbul BBSK ile karşılaşacak.

Bu Haberi Paylaş


  • eğirdir,egirdir haber,akın gazetesi
  • eğirdir,egirdir haber,akın gazetesi
  • eğirdir,egirdir haber,akın gazetesi
  • eğirdir,egirdir haber,akın gazetesi
  • eğirdir,egirdir haber,akın gazetesi

Yorum Yap