Murat Akat, Ak Parti'den Aday Adayı oldu

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Murat Akat, Ak Parti'den Aday Adayı oldu
Haberin Tarihi: 12.11.2018 14:36:10 - Okunma Sayısı:3801 defa okundu.

Murat Akat, Eğirdir Belediye Başkanlığı için Ak Parti'den aday adayı olduğunu açıkladı.

Murat Akat, Ak Parti'den Aday Adayı oldu

Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü'nde Makine Yüksek Mühendisi olarak görev yapan hemşehrimiz Murat Akat, Gazetemizi ziyaret ederek 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde, Eğirdir Belediye Başkanlığı için Ak Parti'den aday adayı olduğunu açıkladı. Eğirdir'li Kunduracı Ali Akat'ın torunu olan Murat Akat, "İdarecilik ve Belediyecilik deneyimlerimle güzel ilçemize katkıda bulunmak istiyorum." dedi.

Bugün Ak Parti İlçe Başkanlığı'na giderek İlçe Başkanı Veli Gök'e evraklarını teslim eden Akat, Özellikle Ak Parti'den Eğirdir Belediye Başkanlığı aday adaylarının sayı olarak çok olmasının Eğirdir'in ne kadar kıymetli bir yer olduğunun göstergesi olduğunu belirterek "Biz de Eğirdir'in kıymetini herkese gösterebilmek için aday adayı olduk." ifadelerini kullandı.

Belediye Başkanlığı görevinin kendisi için bir gençlik hayali olduğunu belirten Akat, "Bu görev bize nasip olursa, ilçeyi ben bilirim mantığı ile değil hep birlikte yöneteceğiz. Belediyecilik konularına yabancı değilim. İdarecilik ve Belediyecilik deneyimlerimle Eğirdir'e katkıda bulunmak istiyorum." dedi.

Hemşehrimiz Murat Akat'ı kutluyor, başarılar diliyoruz.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap