EĞİLMEDEN devam etmenin gururu...

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,EĞİLMEDEN devam etmenin  gururu...
Haberin Tarihi: 11.1.2014 09:56:00 - Okunma Sayısı:2010 defa okundu.

İmkanların sınırlı olduğu, gelişmenin ya da ayakta durabilmenin güç olduğu bir ölçekte zaman zaman zorluk ve kargaşanın içerisinde tamamlanmış 43 yıl...

EĞİLMEDEN devam etmenin  gururu…

 

44. yaş…

 

            İmkanların sınırlı olduğu, gelişmenin ya da ayakta durabilmenin güç olduğu bir ölçekte zaman zaman zorluk ve kargaşanın içerisinde tamamlanmış 43 yıl… Nice yıllar boyunca devam edecek, “tarafsızlık” söyleminin arkasına sığınıp maddi beklentiler içerisine girmeden, her gündüz ve gecesinin memleketine adanmış olan bir ömürdür AKIN.

            Herhangi bir menfaat grubuna bağlı kalmadan gazetecilik yaparak ayakta durmanın getirisidir sanırım; her bir haberinin arkasında durmanın ve hesap verebilmenin mutluluğu ya da tek bir an bile kurucusunun söylemi gibi EĞİLMEDEN devam etmenin gururu.

            1971’den bu yana gerçek sahibi Eğirdir halkına yılmadan, usanmadan hizmet etmiş, her zaman en doğruyu aktarmaya çalışan “Halkın Sesi” Akın Gazetesi Eğirdir’in en önemli değerlerinden biri haline gelmiş bulunmaktadır. Güvenilirliği ile Eğirdir’in yaşayan arşivi olan AKIN; her günün ertesinde aydınlık, beyaz sayfalar üzerinde elinize ulaşmaya devam edecektir.

            Akın ailesinin geçmişten bugüne emeği geçen her bireyine, bayrağı devralarak geleceğe emin adımlar ile taşıyan annem Nilgün Sinan’a, babam Abdullah Kemal SİNAN'a ve kurucusu, sonsuza dek emanetçisi olduğum dedem merhum Ali SİNAN'a minnetlerimi sunuyorum.

            Saygılarımla...

Ali SİNAN

Mimar

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap