"Organik Hüyük Çileğinin Geliştirilmesi, İhracat Koşulları ve Lojistik Çalıştayı" Yapıldı

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,"Organik Hüyük Çileğinin Geliştirilmesi, İhracat Koşulları ve Lojistik Çalıştayı" Yapıldı
Haberin Tarihi: 20.1.2014 09:30:00 - Okunma Sayısı:1879 defa okundu.

Mevlana Kalkınma Ajansı, Hüyük Kaymakamlığı ve Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı İlçe Müdürlüğü tarafından 15.16.17. Ocak 2014 tarihlerinde tertip edilen, "Organik Hüyük Çileğinin Geliştirilmesi, İhracat Koşulları ve Lojistik Çalıştayı"na, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Isparta İl Müdürlüğü olarak, İl Müdürü Cenk ŞÖLEN, Bitkisel Üretim ve Bitki Sağlığı Şube Müdürü Suat UÇMAN ile İl merkezi ve İlçelerimizden 10 teknik eleman çalıştaya katıldılar.

“Organik Hüyük Çileğinin Geliştirilmesi,

İhracat Koşulları ve Lojistik Çalıştayı” Yapıldı

 

            Mevlana Kalkınma Ajansı, Hüyük Kaymakamlığı ve Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı İlçe Müdürlüğü tarafından 15.16.17. Ocak 2014 tarihlerinde tertip edilen, “Organik Hüyük Çileğinin Geliştirilmesi, İhracat Koşulları ve Lojistik Çalıştayı”na, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Isparta İl Müdürlüğü olarak, İl Müdürü Cenk ŞÖLEN,  Bitkisel Üretim ve Bitki Sağlığı Şube Müdürü Suat UÇMAN ile İl merkezi ve İlçelerimizden 10 teknik eleman çalıştaya katıldılar.

            Çalıştayda Organik Çilek Yetiştiriciliği, Organik Çileğin Hüyük’teki dünü bugünü, Organik çileğin ihracat kanallarının açılması, Organik çileğin bölge kalkınmasına etkisi konularında ilgililer tarafından bilgi verildi ve bu konuda sunumlar yapıldı. Bu çalıştayda İl Müdürü Cenk ŞÖLEN’de bir konuşma yaparak çilek üretiminin Isparta İlinde de yaygınlaştırılması için gerekli çalışmaların yapıldığını söyledi.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap