İlk Seçim Bürosunu MHP Açtı

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,İlk Seçim Bürosunu MHP Açtı
Haberin Tarihi: 20.1.2014 10:00:00 - Okunma Sayısı:2833 defa okundu.

30 Mart 2014 Pazar günü yapılacak olan yerel seçimlerde Milliyetçi Hareket Partisinden Eğirdir Belediye Başkan Adayı olan Dr. Ertuğrul Bayer seçim bürosunu açtı.

İlk Seçim Bürosunu MHP Açtı

Mehteran Grubu Büyük İlgi Gördü

 

            30 Mart 2014 Pazar günü yapılacak olan yerel seçimlerde Milliyetçi Hareket Partisinden Eğirdir Belediye Başkan Adayı olan Dr. Ertuğrul Bayer seçim bürosunu açtı.

            Seçim bürosunun açılışına; MHP Isparta Milletvekili Nevzat Korkmaz, MHP eski Milletvekili Mustafa Zorlu, Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, MHP İl Başkanı İsa Yalçın, Isparta Kadın Kolları Başkanı Sezen Gençgönül, Isparta Ülkü Ocakları Başkanı Akif Çapraz, Eğirdir Belediye Başkan Adayı Ertuğrul Bayer, MHP Eğirdir İlçe Başkanı Murat Dikmen, Kadın Kolları Başkanı Fatma Karaca, mahalle muhtarları ve çok sayıda partililer katıldı.

            MHP’nin seçim bürosunun açılışı 18 Ocak 2014 Cumartesi günü saat 12:30’da Essan İşhanı önünde Isparta Belediyesi Gül Mehteran Grubunun konseri ile başladı. Mehteranın seslendirdiği marşlar izleyenleri adeta mest etti.

            Mehteran Grubunun konserinin ardından,  protokol konuşmaları yapıldı.

            Öncelikle söz alan MHP Eğirdir İlçe Başkanı Murat Dikmen “Eğirdir Belediyemiz üretken belediyecilik vizyonuyla hizmet noktasında Eğirdirimize renk katacaktır” ifadelerini kullanarak sözlerine şöyle devam etti: “30 Mart 2014 yerel seçimlerinden Milliyetçi Hareket Partisi zaferle çıkacak. Belediyemiz ülkücü kadrolarla tanışacak, üretken belediyecilik vizyonuyla hizmet noktasında Eğirdirimize renk katacaktır. 30 Mart günü yüreğiniz bizimle olsun. Allah hepinizden razı olsun. Seçim büromuz Eğirdir’imize hayırlı ve uğurlu olsun” dedi.

            Daha sonra bir konuşma yapan Isparta İl Başkanı İsa Yalçın konuşmalarında Eğirdir’de 5 yıldır göze çarpan bir şeylerin yapılmadığını, iktidarın nimetlerinden yararlanılamadığını, proje üretmek yerine insanlarla, esnaflarla uğraşıldığını ifade etti.

            Yalçın: “Bugün Eğirdir’de hayırlı bir iş için toplanmış bulunuyoruz. Biraz sonra partimizin seçim bürosunun açılışını yapacağız. MHP adayımız Ertuğrul Bey, 2009 seçimlerinde aday olmuştu. Ama maalesef kazanamamıştı.  Şimdi tekrar aday. Ertuğrul bey 5 yıl boyunca Eğirdir sevdasından heç vazgeçmedi. 5 yıldır Eğirdir’in sorunlarını takip etti. Eğirdir’i çok iyi değerlendirdi. Eğirdir’in şimdiki mevcut durumuna baktığımızda inanın eskisinden daha da kötü. 5 yıldır belediye ile vatandaşın küs olduğu görüldü. Eğirdir her şeyden yoksul bırakıldı. Eğirdir Belediye Başkanı iktidarın nimetlerinden yararlanmak yerine, insanlarla vatandaşlarla uğraştı. İnsanları birbirine küstürdü. Eğirdir’in güzellikleri hep kaybedildi. Çok güzel bir gölümüz var. Ama maalesef bunu değerlendiremediler. Kirlettiler…! Turizm Eğirdir’de kalmadı.

            Eğirdir’i hak ettiği yere getireceğiz. Biz buna çok inandık. Eğirdir’i hak ettiği yere getirmek sizin elinizde. Eğirdir Isparta’nın parlayan yıldızı olacak. Tepkinizi 30 Mart’ta sandıkta göstereceğinize inanıyorum. Buraya gelen bütün misafirlerimize teşekkürlerimi sunuyorum. Seçim büromuzun öncelikle Eğirdir’imize ve partimize hayırlar getirmesini diliyorum” dedi.

            Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın ise konuşmalarına Eğirdir’i çok sevdiğini belirterek “sevgili hemşehrilerim” diye başladı.

            Günaydın: “Her gün; gün doğar, ay batar. Bugün de gün doğmuş çok güzel. Eğirdir pırıl pırıl günler görmek istiyor. Eğirdir’e güzel hizmetler yapacağız. Ertuğrul hocamız Eğirdir’i çok seviyor. Hiçbir zaman Eğirdir sevdasından kopmadı. Ertuğrul hocamız iyi bir eğitimci, iyi bir bilim adamı, iyi bir siyasetçi. Ben inanıyorum ki; Ertuğrul Bey önüne gelen kimseyle elinden tutup hadi bir fotoğraf çektirelim demiyecek. Taş üstüne taş koyup, projeler üretecek. Eğirdir’i Eğirdir yapacak.

            Seçimi Ertuğrul Bey’in kazanması neticesinde Eğirdir’de çok güzel işler yapacağız. Bu davete teşrif edip geldiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum. seçim bürosunun hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

            Seçim bürosunun açılış töreninde bir konuşma yapan MHP Isparta Milletvekili Nevzat Korkmaz, ise: “MHP Eğirdir seçim büromuzun açılışını yapmak için bugün burada toplanmış bulunuyoruz. Ertuğrul hocayı sizlere anlatmaya gerek yok. Uzun yıllar Eğirdir MYO’da hocalık yaptı. Ertuğrul Hoca 2009 seçimlerinde MHP’nin oylarını başarıyla arttırdı. Belediye başkanı olamadı. Belediye başkanı olmak nasip kısmet meselesidir. Başka birisi belediye başkanı oldu. O kişinin de 5 yıl içinde Eğirdir’e nasıl hizmet ettiğini hepimiz gördük, gördünüz. Eğirdir hak ettiği hizmeti alamadı. İnşallah ben inanıyorum ki  30 Mart’ta her şey değişecek.

            Eğirdir, bir inci tanesi. Eğirdir’i eğitimli insanlara teslim etmemiz gerekiyor.

            Çok kıymetli aday adaylarımız oldu. Ama biz bu hilali Ertuğrul Bayer kardeşimize verdik. İnanıyoruz ki yüzümüzü kara çıkarmayacak” dedi.

            Korkmaz, konuşmalarında 17 Aralık’ta yaşanan yolsuzluk ve hırsızlık iddialarına da değinerek “Bu durum kabul edilecek bir durum değil” ifadelerini kullandı.

            Milletvekili Korkmaz, sözlerinin sonunda “Eğirdirliler 30 Mart’ta mührünüzü 3 hilalin böğrüne vurun” dedi.

            Son olarak bir konuşma yapan MHP Eğirdir Belediye Başkan Adayı Ertuğrul Bayer, konuşmalarına: “Öncelikle böyle bir günde sizlerle birlikte olmaktan duyduğum memnuniyetimi dile getirmek istiyorum. 2009’da maalesef seçimi kaybettik. Ama yılmadık, yıkılmadık. 5 yıl geçti ve şimdi yeniden sizlerin huzurunuzdayım.” diyerek başladı.

            Bayer şöyle devam etti: “5 aday Eğirdir’de hizmet için yarışacağız. (MHP, CHP, AKP, SP, Bağımsız) Bazı belediye başkan adayları aralarında olumsuz çatışmalara giriyorlar. Bizim hiç kimseyle çatışmayla, münakaşayla işimiz olmaz. Biz bu yola onunla bununla tartışalım diye çıkmadık. Biz Eğirdir projelerimizle insanlara hizmet edeceğiz diye çıktık.

            Altınkum’dan Pınar Pazarına kadar Eğirdir’i hak ettiği yere getireceğiz. Hep birlikte el ele kol kola çalışacağız. Eğirdir’e nasıl hizmet yapacağız. Hep birlikte göstereceğiz. Eğirdir sevgimizi, sevdamızı herkese göstereceğiz.

            3 hilali 30 Mart’ta Eğirdir Kalesine dikeceğiz. Bu bir devrim olacak.” 

            Konuşmaların ardından seçim bürosunun açılışı yapıldı. Açılış kurdelesini Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’ın eşi Dilek Günaydın, Isparta Kadın Kolları Başkanı Sezen Gençgönül, Eğirdir Kadın Kolları Başkanı Fatma Karaca birlikte kestiler.

            Seçim bürosunu açan MHP Adayı Ertuğrul Bayer’i ve ekibini  kutluyor, başarılı çalışmalar diliyoruz.

Haber ve Fotoğraflar:

EMEL TURAN KARTAL

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap