Eğirdir GİAD, Marmaris GİAD'ın 20. Kuruluş Yıldönümü Kutlamalarına Katıldı

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Eğirdir GİAD, Marmaris GİAD'ın 20. Kuruluş Yıldönümü Kutlamalarına Katıldı
Haberin Tarihi: 29.1.2014 09:34:00 - Okunma Sayısı:2517 defa okundu.

Marmaris Genç İş Adamları Derneği'nin (MAGİAD) 20. Kuruluş yıldönümü Marmaris Paşabeach Otelde gerçekleştirildi. Eğirdir Genç İşadamları Derneği yönetim kurulu üyeleri Abdullah Başyiğit, Erhan Savran ve Mustafa Selek'de geceye katılarak ilçemizi temsil ettiler.

Eğirdir GİAD, Marmaris GİAD’ın

20. Kuruluş Yıldönümü Kutlamalarına Katıldı

 

            Marmaris Genç İş Adamları Derneği'nin (MAGİAD) 20. Kuruluş yıldönümü Marmaris Paşabeach Otelde gerçekleştirildi. Eğirdir Genç İşadamları Derneği yönetim kurulu üyeleri Abdullah Başyiğit, Erhan Savran ve Mustafa Selek’de geceye katılarak ilçemizi temsil ettiler.

            Marmaris GİAD tarafından düzenlenen geceye, Muğla Valisi Mustafa Hakan Güvençer, Marmaris Kaymakamı A. Galip Saral, Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar, DP Marmaris Belediye Başkan Adayı Mustafa Karacan, Türkiye Genç İşadamları Konfederasyonu (TÜGİK) Genel Başkanı Erkan Güral, Toplantıya EGAFED Başkanı A.Volkan Turgut, Marmaris Genç İşadamları Derneği Başkanı, Mustafa Koçer, yönetim kurulu üyeleri, işadamları, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve oda başkanları katıldı.

            Gecenin açılış konuşmasını yapan Marmaris Genç İşadamları Derneği Başkanı Mustafa Koçer, 20. gala gecelerine katılan tüm herkese teşekkür ederek, iyi eğlenceler diledi.

            TÜGİK Genel Başkanı Erkan GÜRAL,  Marmaris GİAD'ın çok başarılı faaliyetlerle her zaman zirvede bir STK olduğunu ifade ederek, konfederasyonda da görev alan Marmaris GİAD'a hizmetlerinden dolayı teşekkürlerini sundu.

            EGAFED Ege ve Akdeniz Bölgesi İş Adamları Federasyonundan Efkan Ceylan ise gecede yapmış olduğu konuşmada MAGİAD'ın çalışmalarının takdirle karşılandığını ifade etti. Ceylan; "Başkanı 20 yıl gibi bir süre ayakta kalmak gerçekten çok büyük bir başarı. Bu başarıda emeği geçen bütün arkadaşlarıma, bütün geçmiş dönem başkanlarıma çok teşekkür ediyorum. Ancak bunu ulusal ve bölgesel anlamda bir araya gelmek için bizlere 4, 5 yıl önce gelen Süleyman Erdaş başkanımızdır. Süleyman başkanımız Marmaris'in değerlerini çok iyi korumuştur. Marmaris GİAD Federasyonumuzun çok önemli halkalarından biri durumundadır. Ülkemiz şu anda önemli süreçlerden geçiyor. Bizler ekonomimizin temel taşları olarak bu sürecin maliyetinin farkındayız" dedi.

            Yapılan konuşmaların ardından Magiad'ın 20. yılında derneğe ve Marmaris'e emeğe geçenlere plaket verildi. Gecede udu ile sahne alan ünlü sanatçı Coşkun Sabah, davetlilerle şarkılarını birlikte seslendirdi. Sabah, dillerden düşmeyen Anılar ve Aşığım Sana şarkılarıyla davetlilere nostalji yaşattı.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap