"AT ŞU ADIMI!!!!"

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,"AT ŞU ADIMI!!!!"
Haberin Tarihi: 25.2.2014 10:17:00 - Okunma Sayısı:1697 defa okundu.

Kişisel gelişim ve iletişim uzmanı yazar Ahmet Şerif İzgören'in "At Şu Adımı" başlıklı semineri gerçekleştirildi.

“AT ŞU ADIMI!!!!”

            Başbakanlık Basın Yayın ve Enformasyon Antalya İl Müdürlüğünün, Antalya Gazeteciler Cemiyeti ve Akdeniz Üniversitesi İletişim Fakültesi ortaklığında, 2013 Yılı Teknik Destek proje çağrısı kapsamında Batı Akdeniz Kalkınma Ajansından destek kazanan ‘‘İletişim, Başarı ve Motivasyon’ adı altındaki eğitim programlarının ilki, kişisel gelişim ve iletişim uzmanı yazar Ahmet Şerif İzgören tarafından verilen “At Şu Adımı” başlıklı seminerle gerçekleştirildi.

            Akdeniz Üniversitesi Hukuk Fakültesi Konferans Salonunda gerçekleştirilen etkinliğin açılışında konuşan Akdeniz Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Bilal Arık ve Antalya Basın Yayın ve Enformasyon İl Müdürü Esen Diler basın mensupları ve iletişim fakültesi öğrencilerinin kişisel ve sosyal gelişimlerine destek olmayı amaçlayan söz konusu projeye verilen destek için BAKA’ya ve yoğun katılım için katılımcılara teşekkür ettiler.

            Basın mensupları ve üniversite öğrencilerinin yanı sıra aralarında vatandaşların da bulunduğu çok sayıda katılımcı Ahmet Şerif İzgören’in kendine özgü sunumuyla keyifli ve verimli saatler geçirdi. Örneklerini kendi topraklarımızda yaşanmış, aynı kültürü paylaşan hayat hikayelerinden veren, bilgiye yatırımın önemine dikkat çeken ve “emek, karakter, planlama, mücadele ruhu, girişimcilik, vatan sevgisi” konularına vurgu yapan İzgören, “Ya ışığa doğru yürüyeceksiniz ya da karanlığa küfür edeceksiniz.” “Ülkemizde işsizlik değil bilgisizlik var”, ”İnsan öğrenmeyi bıraktığında yaşlanır.”, “Hikayenizin nasıl başladığı değil, hikayenizin nasıl bittiği önemlidir.” mesajlarını verdi.

            BYEGM Haber Dairesi Başkanı Arman VAROL ile Tercüme Dairesi Başkanı Yasin SEVEN’in de katılım gösterdiği açılış programında Esen DİLER, iletişim fakültesi öğrencilerine iş olanakları açısından Basın Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğünün duyurularını izlemelerini de tavsiye etti. DİLER ayrıca, proje kapsamındaki eğitimlerin tamamının İzgören Akademi tarafından gerçekleştirileceğini kaydederek Müdürlüğün tüm etkinliklerinin Antalya Basın Yayın ve Enformasyon İl Müdürlüğü facebook sayfasından takip edilebileceğine vurgu yaptı.

            Proje kapsamında gerçekleştirilecek “Motivasyon”, “Takım Çalışması” ve “İmaj Yönetimi” seminerleri sırasıyla 1 Mart, 6 Mart ve 15 Mart tarihlerinde saat 15.30’da yine Akdeniz Üniversitesi Hukuk Fakültesi Salonunda gerçekleştirilecek.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap