Başbakan Erdoğan, Pazar Günü Isparta'ya Geliyor

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Başbakan Erdoğan, Pazar Günü Isparta'ya Geliyor
Haberin Tarihi: 28.2.2014 12:21:00 - Okunma Sayısı:3734 defa okundu.

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu Bugün Eğirdir'de...

Başbakan Erdoğan, Pazar Günü Isparta’ya Geliyor

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu Bugün Eğirdir’de...

 

            Adalet ve Kalkınma Partisi Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan 2 Mart 2014 Pazar günü saat 11.30’da Isparta Vali Konağı önünde halkımızla buluşacak. Ak Parti İlçe Başkanı Hasan Dinçer, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Isparta’ya gelmesi dolayısıyla Eğirdir’den Isparta’ya gitmek isteyen vatandaşlarımızla birlikte parti binası ve seçim bürosu önünden toplu olarak saat 10.00’da Isparta’ya hareket edileceğini bildirdi.

            Öte yandan dün Isparta’ya gelen Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Isparta Valiliğini ziyaret ederek, Vali Vahdettin Özkan ile görüştü. Eroğlu, Isparta'ya daha önce 45 yatırım için geldiğini, bugün ise 15 müjde vereceklerini söyledi.

            Vali Özkan ise Bakan Eroğlu'nu Isparta'da ağırlamaktan memnuniyet duyduklarını dile getirerek, Eroğlu’na içinde gül ürünlerinin bulunduğu sepet hediye etti, Eroğlu ise Özkan'a plaket verdi.

            Buradaki görüşmenin ardından Gül Toplantı Salonu'nda basın toplantısı düzenleyen Eroğlu, Isparta'ya ayrı bir gönül bağı olduğunu söyledi.

            Isparta'ya gelirken elinin boş  gelmediğini, müjdeler getirdiğini ifade eden Eroğlu, geçen yıl kentte 45 tesisin yapımına başladıklarını, 46,6 milyon liralık 15 tesisin temelini atacaklarını bildirdi.

            Bu şekilde Isparta'ya 420 milyon liralık 60 tesis kazandıracaklarını vurgulayan Eroğlu, ayrıca 20  bin dekar alanda 2 milyon fidanı toprakla buluşturacaklarını kaydetti.

            Bakanlık olarak fidan üretimine önem verdiklerini anlatan Eroğlu, "Bizden önce yılda 75 milyon fidan üretilirken, aynı parayla biz yılda 470 milyon fidan ürettik. Bunların bir kısmını kendimiz dikiyoruz. Bir kısmını da belediyelerin taleplerini karşılıyoruz" dedi.

            Her şeyi millet için yaptıklarını dile getiren Eroğlu, orman teşkilatının köylülerin, vatandaşların hasmı değil, hısmı olduğunu söyledi.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap