Eğirdir Elma Spor Hükmen Galip

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Eğirdir Elma Spor  Hükmen Galip
Haberin Tarihi: 14.3.2014 10:33:00 - Okunma Sayısı:2144 defa okundu.

Voleybol 3. Lig'de mücadele eden Eğirdir Elmaspor rakibi Adana Voleybol Spor'un bu haftasonu ilçemizde yapılacak karşılaşmaya gelmeyeceğini bildirmesi üzerine 3-0 hükmen galip sayıldı ve Ligi 3'üncü olarak bitirdi.

Eğirdir Elma Spor  Hükmen Galip

 

            Voleybol 3. Lig'de mücadele eden Eğirdir Elmaspor rakibi Adana Voleybol Spor’un bu haftasonu ilçemizde yapılacak karşılaşmaya gelmeyeceğini bildirmesi üzerine 3-0 hükmen galip sayıldı ve Ligi 3’üncü olarak bitirdi.

               

            Konu ile ilgi bilgi veren Eğirdir Elma Spor Voleybol takımı Antrenörü Ahmet Özkoç:

            “16.03.2014 Pazar günü oynanacak Türkiye Voleybol 3. ligi EĞİRDİR ELMA SPOR - ADANA VOLEYBOL müsabakasının; Voleybol Federasyonunun 11.3.2014/1816 sayılı yazıları ile iptal olduğu ve müsabaka sonucu 3 - 0 hükmen EĞİRDİR ELMA SPOR KULÜBÜ lehine tecil edildiği bildirildi” dedi.

            1’nci devrenin son deplasmanında EĞİRDİR ELMA SPOR, ADANA VOLEYBOL’u 3-0 yenmişti.

            2’nci devrenin son deplasmanında ise tamımız Adana Voleybol Spor’u 16 Mart 2014 Pazar günü kendi evinde ağırlayacaktı. Fakat Adana Voleybol Spor’un ligden ayrılmasıyla takımımız hükmen galip oldu.

            Eğirdir Elma Spor, Ligi 3’ncü olarak bitirdi…

            Türkiye Voleybol Federasyonu tarafından düzenlenen Türkiye Voleybol 3. Ligi sona erdi. Voleybol 3 ncü Ligi C grubunda mücadele eden; Eskişehir Anadolu Üniversitesi Voleybol takımı 37 puanla birinci olurken, Afyonkarahisar Voleybol takımı 33 puanla ikinci, Eğirdir Elma Spor da 31 puanla üçüncü oldu.

            Takımımızı tebrik eder, gönülden başarılar dileriz.

EMEL TURAN KARTAL

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap