MHP Başkan Adayı Bayer, Muhtarlarla Bir Araya Gelerek Destek İstedi...

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,MHP Başkan Adayı Bayer, Muhtarlarla Bir Araya Gelerek Destek İstedi...
Haberin Tarihi: 20.3.2014 09:56:00 - Okunma Sayısı:4250 defa okundu.

30 Mart'ta yapılacak olan yerel seçimlerde Milliyetçi Hareket Partisinden (MHP) Eğirdir Belediye Başkanlığına aday olan Ertuğrul Bayer, dün saat 10:00'da Mavigöl Otel'de düzenlenen kahvaltılı toplantıda mahalle ve köy muhtarlarıyla bir araya gelerek projelerini anlattı ve destek istedi.

MHP Başkan Adayı Bayer, Muhtarlarla Bir Araya Gelerek Destek İstedi…

 

MHP Eğirdir Belediye Başkan Adayı Ertuğrul Bayer:

-Eğirdir Belediyesi 20 yıldır kişilerin belediyesi olmuş.

-Bütün bireysel  ve göl sporlarını destekleyeceğiz.

-Otobüslere 6-7 kasa bira alıp haydi maça gidiyoruz demeyeceğiz.

-Bayanlarımız için her mahalleye sohbet evi yapacağız.

-Her mahalleye çocuklarımız için etüt merkezi kuracağız.

-Turizmi biz geliştiririz.

-Karatepe mevkiine kampus kuracağız.

-2 Tane festival yapacağız.

-Kimseyi ötekileştirmeyeceğiz.

-Bir kere destek vermenizi istiyorum…                    

            30 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlerde Milliyetçi Hareket Partisinden (MHP) Eğirdir Belediye Başkanlığına aday olan Ertuğrul Bayer, dün saat 10:00’da Mavigöl Otel’de düzenlenen kahvaltılı toplantıda mahalle ve köy muhtarlarıyla bir araya gelerek projelerini anlattı ve destek istedi.

            MHP Eğirdir Belediye Başkan Adayı Ertuğrul Bayer kahvaltı sonrası konuşma yaparak özetle şunları ifade etti.

            “Sizler gerek Eğirdir’de, gerekse Köylerimizde devletimizi temsil ediyorsunuz. Bu toplantımıza katıldığınız için şahsım, arkadaşlarım ve partim adına hepinize teşekkür ediyorum…

            MHP olarak siyasi politikamızı belirlerken herkesin önerilerini dikkate aldık. Biliyorsunuz ki Eğirdir Gölü çevresinde 81 yerleşim birimi var. Sorunları hep birlikte ele alacağız. MHP hizmet ekibi olarak biz her kesimle beraber olacağız. Hareket noktamız bu olacak. Hiçbir vatandaşımızı ayrı tutmayacağız. Kesinlikle köylü-şehirli ayrımı yapmayacağız. Hiçbir insanımızı aşağılayamayacağız. Hiçbir insanımızı hor görmeyeceğiz. Hiçbir insanı ayağımıza çağırmayacağız. Herkesin ayağına biz gideceğiz.

            İnşallah 30 Mart’ta seçilirsem, hizmetlerimizin hepsi Eğirdir için, halkımız için yapılacak. Kapımıza gelen hiç kimseyi boşa çevirmeyeceğiz. Ben eğitimci bir insanım. Bir insanı kaybetmek çok kolay, kazanmak ise çok zordur. O yüzden kimseyi kırmadan, üzmeden hizmetlerimi yapacağım.

            Belediye halkımız için, mahallelerimiz için, köylerimiz için var. Belediye 20 yıldır hep belli kişilerin hizmetçisi olmuş. Üreten bir belediye olmalı. Üretmeyen belediye bir şey kazanamaz. Biliyorsunuz ki Batı Kalkınma Ajansımız (BAKA) var. Eğirdir Belediyesi BAKA’ya bir tane bile proje götürmemiş. Köylerimiz projeler yapıp soğuk hava tesisi ve paketleme tesisi yaptırdılar.

            20 yıldır kişilerin belediyesi olmuş. Biz insanlara şunu yapmayacağız: İnsanları  otobüslere bindirip 6-7 kasa bira alıp haydi maça gidelim… demeyeceğiz ve biz bunu yapmayacağız.

            Bireysel sporların, göl sporlarının yapılmasında üzerimize düşen ne varsa yapacağız.

            Eğirdir’in hizmetleri, Eğirdirliler için yapılacak. Belediye kaynakları halkımız için kullanılacak.

            Biliyorsunuz ki gölümüzün durumu içler acısı. Bilim adamlarımız sürekli incelemeler yapıyorlar. 50 yıl bedel verdiler. Çalışmalarımıza Eğirdir Gölünden başlayacağız…” dedi.

            MHP Eğirdir Belediye Başkan Adayı Ertuğrul Bayer, konuşmasına şöyle devam etti:

            “Eğirdir Gölü dip ve çevresinin temizliği, Eğirdir Gölü ve çevresinin kuşak kanalizasyon yapılması, Çay deresi ıslah çalışmaları, Alt yapı çalışmaları.   Bunlar başlıca projelerimiz. Ayrıca, Eğirdir, turizm merkezi olacak diyoruz. Biz 3 tane uluslar arası, 2 tane ulusal olmak üzere 5 tane turizm sempozyumu yaptık. Turizmi biz geliştiririz. Turizm önce esnafımızın geliştirilmesiyle başlayacak. Göl turizmi ve gölümüzü entegre ederek turizmi geliştireceğiz. Hastaneyle birlikte üniversitemizi de entegre edeceğiz. Eğirdir Karatepe Mevkiine kampus kuracağız. Her mahallelerimize bayanlarımız için sohbet evleri yapacağız. Yine her mahallemize çocuklarımız için etüt merkezi kuracağız. Üniversite ve mezarlık kısmında çevre düzenlemesi yaparak “Kamping” yapacağız. Kent Ormanının çevre düzenlemesi yapılacak. Nafiz Yürekli Okulumuzun yakınlarına Tenis Kortu yapacağız. Piknik alanlarımızı genişleteceğiz. Pınar Pazarımıza ışıklı büyük bir şelale yapacağız. İnşallah başkan olursam Eğirdir’de 2 tane biri elma, diğeri Pınar Pazarı Festivali yapacağız.

            Ben yapamayacağım hiçbir şeye söz vermiyorum. Yapamayacağım hiçbir şeyi de seçim beyannameme almadım. Eğirdir’de işsizlik sorunu hat safhada. Maalesef her evde üniversite mezunu olan çocuklarımız var. Ama maalesef Eğirdir’den ayrılıyorlar. Yetişmiş beyinleri Eğirdir’de tutmak gerekiyor. Biz hiç kimseyi ötekileştirmeyeceğiz. Herkese eşit değil, adil davranacağız.

            2009 seçimlerinde seçimi saat 19:00’da kaybettik ama, saat 20:00’den itibaren çalışmalarımıza hız kesmeden devam ettirdik. Hizmet ekibi olarak Eğirdir’e hizmet için geliyoruz. Bizim ceplerimiz dolu, bilgimiz dolu. Biz Eğirdir Belediyesini almaya talibiz” dedi.

            Bayer, konuşmalarında diğer Eğirdir Belediye Başkan Adaylarına da başarılar dileyerek, “bizim hiç kimseyle alıp veremediğimiz yok. Allah herkesin yolunu açık etsin” diye konuştu.

            MHP Eğirdir Belediye Başkan Adayı Ertuğrul Bayer sözlerinin sonunda muhtarlarımıza “Sevgili muhtarlarımız bir kereye mahsus bu ekimizi desteklemenizi istiyorum. Biz kendimize güveniyoruz. Eğirdir’imize, köylerimize, mahallelerimize hizmet için geliyoruz. Bizler, kendimizi sizlerin emanetinize bırakıyoruz” diyerek konuşmalarını tamamladı.

            Ertuğrul Bayer daha sonra Eğirdir Belediye Meclisi ve İl Genel Meclis Üyeliği adaylarını tek tek davet ederek, muhtarlara tanıttı.

            MHP Eğirdir Belediye Meclis Üye Adayları: Ahmet Tamgül (Kontenjan adayı), Şükrü Savaş, Mustafa Günay, Ramazan Kurt, Fatıma Karaca, Osman Kaya, Erdoğan Özkul, Mehmet Yılmaz, Ramazan Soyçiçek, Ahmet Cantürk, M. Hayati Tuncay.

            İl Genel Meclisi Üyeliği adayları ise; Halil Okutan, Ali Demirdaş ve Mustafa Bozkurt.

            MHP Belediye Başkan Adayı Ertuğrul Bayer’e ve ekibine başarılı çalışmalar dileriz.

EMEL TURAN KARTAL

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap