Şengöl'den, Milletvekili Recep Özel'e Cevap...

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Şengöl'den, Milletvekili Recep Özel'e Cevap...
Haberin Tarihi: 24.3.2014 17:39:00 - Okunma Sayısı:4137 defa okundu.

Eğirdir Belediye Başkan adayı Ömer Şengöl, Ak Parti Milletvekili Recep Özel'in Konyabucağı toplantısında kendisine yönelik olarak söylediği "Şengöl Eğirdir'e ne yaptı?" sorusuna cevap verdi.

Şengöl’den, Milletvekili Recep Özel’e Cevap...

 

Eğirdir Belediye Başkan adayı Ömer Şengöl, Ak Parti Milletvekili Recep Özel’in Konyabucağı

toplantısında kendisine yönelik olarak söylediği “Şengöl Eğirdir’e ne yaptı?” sorusuna cevap verdi.

 

            Geçtiğimiz Pazar günü Kervansaray Düğün Salonunda yapılan toplantıda konuşan Eğirdir Belediye Başkan adayı Ömer Şengöl, Ak Parti Milletvekili Recep Özel’in Konyabucağı toplantısında kendisine yönelik olarak söylediği “Şengöl Eğirdir’e ne yaptı?” sorusuna cevap verdi.           

            DP Eğirdir Belediye Başkan Adayı Ömer Şengöl “Ey Körgöz Recep Bey, sen Eğirdir’e kaç gün geliyorsun? Eğirdir’e geldiğin zamanlarda Eğirdir’in çehresinin değiştiğinin farkında değil misin? Hadi, gördüklerini değerlendiremiyorsun, seçim dergimizde yaptıklarımızı tek tek yazdık, onları da mı görmedin? Görmedinse sen körgözsün demektir. Dergide yaptıklarımızı 96 ana başlık altında Eğirdirliye sundum. Yoksa senin okuman da mı yok?” diyerek tepki gösterdi.

            Şengöl, konuşmasını şöyle sürdürdü; “Ömer Şengöl’ün benzin istasyonu var. Belediyenin imkanlarını kullanarak buralardan rant elde ediyor, demişsin. Benim on beş senelik üç dönem belediye başkanlığımda herkese hesabım açıktır. Veremeyeceğim hiçbir hesabım yoktur. Ben dürüst bir insan olmasaydım üç dönem belediye başkanlığı dönemimde Eğirdir’in yarısını elime geçirirdim. Alnım açık, mal varlığım ortada. Bir evim, kardeşimle ortak bir benzin istasyonum, babamdan kalma ve sonradan aldığım küçük bir bahçem var. Senin rant dediğin buysa ver mahkemeye. Senin başa getirdiğin Nuri Bey, beni defalarca mahkemeye verdi de bir tek suç almadım. Bu mu rant?..”

            Ömer Şengöl, bu sözlerinden sonra, “Sizi anlıyorum ey Körgöz Recep Bey, seçim günü yaklaştı. Daha önce başa getirdiğiniz O. Nuri Özmeral’i başarısız diye üstünü çizdiniz. Baktınız seçimi kaybedeceksiniz o zaman en kuvvetli adaya saldırmaya başladınız. Hiç merak etmeyiniz Eğirdirli kararını verdi. Allah’tan bir engel çıkmazsa Eğirdirlinin desteği ile 1 Nisanda başkanlık koltuğuna hizmet için oturacağım.” dedi.

            Pazar günü öğleden sonra gelen yarım günlük mesajlarla yüzlerce kişinin doldurduğu salon, Ömer Şengöl taraftarlarını almadı ve bir o kadar da ayakta bekleyenler vardı. Şengöl’ün konuşması sık sık alkışlar ve tezahüratlarla destek buldu.

            Aynı gün akşam saatlerinde Ayşe Demirtaş isimli bir facebook kullanıcısının kendi sayfasından “Demokrat Parti  Eğirdir’de Ak Partiye destek verecekmiş” şeklindeki asılsız haberin paylaşıldığını da dile getiren Şengöl, bu facebook hesabının sahte bir hesap olduğunun altını çizdi. Şengöl “Yerel seçimler boyunca bu tür sahte hesaplar açılarak, telefonlara mesaj atılarak, herhangi bir partiye  destek vereceğimiz, herhangi bir partiye geçeceğimiz yönünde haberler olabileceğini ve halkımızın benim ağzımdan duymadıkları şeylere itimat etmemelerini rica ediyorum. Bizim partimiz Eğirdir’in sağduyu platformu, herhangi bir partiye geçeceğimiz veya destek verme gibi bir durum söz konusu değildir, Bizim ittifakımız sadece Eğirdir halkıyladır, kimseyle değildir” dedi.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap