10:36:25 Eğirdir1923 Spor Kulübü Başkanı Mahmut Sağlam'ın 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı Mesajı 17:52:01 Mehmet Demirel’den 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı Kutlama Mesajı 16:51:47 Isparta Valisi Aydın Baruş'un 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı Mesajı 16:15:43 Esnaf Odası Başkanı Murat Yalkın'ın 23 Nisan Kutlama Mesajı 16:12:25 Eğirdir Belediye Başkanı Mustafa Özer’in 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı Mesajı 15:53:00 EMİNE ERDOĞAN BAKA SERGİSİNİ ZİYARET ETTİ 14:31:16 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLU OLSUN… 12:26:37 Başkan Mustafa Özer’e Gelen Kutlama Çiçekleri Mahkum Ailelerine Bağışlandı 12:04:01 Mahmatlar Köyünde Yağmur Duası Yapıldı 11:48:09 Karacaahmet Cemevinde Âşık Daimi Anması 15:48:38 ADD'den Başkan Mustafa Özer’e Tebrik Ziyareti 14:55:28 Eğirdir Gölü Özel Hükümleri Revizyonu Kapsamında Halkın Katılımı Toplantısı Düzenlendi 09:59:07 12 Yıl Hapis Cezasıyla Aranan Şahıs Kaçarken Yakalandı 09:53:36 DEMİREL / ÜNİVERSİTEMİZ / GÖLÜMÜZ … VE BAHAR’LAR – MELTEM’LER 12:11:33 İNTERNET MEDYASI İLAN GELİRLERİYLE DAHA GÜÇLÜ 11:05:05 2024 YILI MAHALLİ İDARELER GENEL SEÇİM SONUÇLARI (AKP-1) 09:41:59 İl Koordinasyon Kurulu Toplantısında 2024 Yılının İl 3 Ayı Değerlendirildi 09:29:03 SDÜ YÖNETİMİNDEN BAŞDEĞİRMEN’E ZİYARET 09:21:51 HACI HACER ARMAĞAN VEFAT ETTİ 19:18:04 ETUDOSK Yönetim Kurulu, Başkan Mustafa Özer'i Ziyaret Etti

Guiness Rekortmeni Chef Mahmut Dolmacı “Eğirdir’de Olmaktan Büyük Keyif Aldım”

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Guiness Rekortmeni Chef Mahmut Dolmacı  “Eğirdir’de Olmaktan Büyük Keyif Aldım”
Haberin Tarihi: 14.12.2018 10:32:36 - Okunma Sayısı:1557 defa okundu.

Tüm Aşçılar ve Pastacılar Konfederasyonu (TAŞPAKON) ile Türkiye Lokantacılar ve Pastacılar Federasyonu'nun birlikte düzenlediği, tüm Türkiye'deki il, ilçe ve köyleri kapsayan 'Milli Mutfak Hareketi' kapsamında ilçemize gelen Guiness Rekortmeni Chef Mahmut Dolmacı gazetemize açıklamalarda bulundu.

Guiness Rekortmeni Chef Mahmut Dolmacı

“Eğirdir’de Olmaktan Büyük Keyif Aldım”

Tüm Aşçılar ve Pastacılar Konfederasyonu (TAŞPAKON) ile Türkiye Lokantacılar ve Pastacılar Federasyonu'nun birlikte düzenlediği, tüm Türkiye'deki il, ilçe ve köyleri kapsayan 'Milli Mutfak Hareketi' kapsamında ilçemize gelen Guiness Rekortmeni Chef Mahmut Dolmacı gazetemize açıklamalarda bulundu.

Türk mutfağı, Milli ve Yerli değerlerimiz hakkında üstün tecrübelerini paylaşan ve ilk defa bir ilçeye gelerek hem teorik hem de uygulamaları olarak eğitim verdiğini, Eğirdir’de olmaktan duyduğu memnuniyeti ifade eden Chef Mahmut Dolmacı şunları ifade etti.

“Tüm Aşçılar ve Pastacılar Konfederasyonu (TAŞPAKON)’a bağlı bir kurumun yönetim kurulu üyesiyim. Eğitim elçisiyim. Isparta Aşçılar ve Pastacılar Derneği Başkanı Alim Çimenkaya’nın davetlisi olarak Eğirdir’e geldim. Bugün burada kıymetli öğrencilerimizle tanıştım. Burada Türk tatlısı baklavalarımızı, Isparta bölgesinde olduğumuz için Gül’den baklava yaptık. Portakallı, baklava, cevizli kadayıf, şöbiyet tatlılarımızı yaptık. Türk mutfağında mangalsız kebap nasıl yapılır onları işledik. Burada çok güzel bir eğitim oldu. Hocalarımız ilgili, öğrencilerimiz ilgili. Hepsi sevecen, hepsi heyecanlı. Biz de onları görünce büyük bir keyif aldık. Elimizden geldiğince güzel şeyler yapmaya çalıştık” dedi.

Chef Mahmut Dolmacı, Türkiye’nin çeşitli illerin üniversitelerinde eğitim verdiğini ilk defa bir ilçeye geldiğini ve çok memnun kaldığını ifade etti Chef Dolmacı, Eğirdir beni ne zaman çağırırsa tekrar gelebileceğini sözlerine ekledi.

 

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap