Orgeneral İsmail Metin Temel, Genelkurmay Denetleme ve Değerlendirme Başkanlığına atandı

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Orgeneral İsmail Metin  Temel, Genelkurmay Denetleme ve Değerlendirme Başkanlığına atandı
Haberin Tarihi: 31.12.2018 11:23:24 - Okunma Sayısı:1370 defa okundu.

Orgeneral İsmail Metin Temel, 2011-2012 yıllarında Eğirdir Dağ Komando Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanı olarak Eğirdir'de de görev yapmıştı.

Orgeneral İsmail Metin  Temel, Genelkurmay Denetleme ve Değerlendirme Başkanlığına atandı

Resmi Gazete'de yayımlanan karar ile 2. Ordu Komutanı İsmail Metin Temel Genelkurmay Denetleme ve Değerlendirme Başkanlığı'na atandı.

Üst Kademe Kamu Yöneticileri ile Kamu Kurum ve  Kuruluşlarında Atama Usullerine Dair Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi'nin 9'uncu  maddesinin birinci fıkrası gereğince Malatya'da görev yapan 2. Ordu Komutanı Orgeneral İsmail Metin  Temel, Genelkurmay Denetleme ve Değerlendirme Başkanlığına atandı.

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin en kapsamlı sınır ötesi harekatları olan, Fırat Kalkanı ve Zeytindalı  Harekatlarının başarılı Komutanı Orgeneral İsmail Metin Temel, 2011-2012 yıllarında Eğirdir Dağ Komando Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanı olarak Eğirdir'de de görev yapmıştı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla yayımlanan atama  kararına göre, Tunceli'de görev yapan 4. Komando Tugay Komutanı Tuğgeneral Mustafa  Barut ise Erzincan'daki 3. Ordu Komutanlığı Denetleme ve Değerlendirme Başkanlığına getirildi.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap