BEP’ ten Eğirdirli Turizm İşletmecilerine EMİTT Turizm Fuarına Katılım Daveti…

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,BEP’ ten Eğirdirli Turizm İşletmecilerine EMİTT Turizm Fuarına Katılım Daveti…
Haberin Tarihi: 3.1.2019 17:11:02 - Okunma Sayısı:4190 defa okundu.

Bizim Eğirdir Platformu (BEP), Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı tarafından organize edilen BAKA Standı’nda katılımcı olarak yer alarak Eğirdir ve bölgemizin tanıtımına katkı sağlayacak.

 

BEP’ ten Eğirdirli Turizm İşletmecilerine EMİTT Turizm Fuarına Katılım Daveti…

 

EMITT 2019 İstanbul, Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’nda, Bizim Eğirdir Platformu (BEP), Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı tarafından organize edilen BAKA Standı’nda katılımcı olarak yer alarak Eğirdir ve bölgemizin tanıtımına katkı sağlayacak.

 

Katılım ile ilgili olarak gazetemize açıklamalarda bulunan BEP Başkanı Çetin MEYDAN, “31 Ocak-03 Şubat 2019 tarihleri arasında İstanbul’da gerçekleşecek olan Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı Emitt Fuarı, İstanbul’da Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

 

Fuarda, her yıl olduğu gibi bu yılda, konaklama turizmi, seyahat hizmetleri, sağlık & spa turizmi, ulaşım hizmetleri, bilişim & yazılım hizmetleri, organizasyon hizmetleri, ulusal tanıtım büroları, örgütleri ve sivil toplum kuruluşları, uluslararası tanıtma büroları ve sivil toplum kuruluşları, eğlence turizmi, otel ekipmanları, finans, sigorta ve denetim hizmetleri, medya, diğer turizm hizmetleri konularında faaliyet gösteren firmalar katılım gösterecekler, 85 ülkenin de katılımının beklendiğini biliyoruz.

Ayrıca İl tanıtımları ve İlçe tanıtımlarının yanı sıra kalkınma ajansları da bölgelerinin tanıtımları için yoğun çaba göstermekte olup, bizde Eğirdir’de ki işletmelerimizin ve bölgenin tanıtımı konusunda BAKA standında yer alacağız. Fuarda BAKA şemsiyesi altında BEP standında, işletmelerini tanıtarak seyahat acentaları ile bağlantılar kurmak isteyen konaklama ve yeme içme işletmelerimizin müracaatlarını 08 Ocak 2019 mesai bitimine kadar bekliyoruz. Katılmak isteyen işletmelerimiz fuar ücreti ödemeyecekler, ulaşım ve yeme içme ve konaklama giderlerini kendileri karşılayacaklardır” diye konuştu.

 

 

 

 

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap