Kaymakam Abdullah AKDAŞ’ın, Yeni Kurulan Turizm Fakültesiyle İlgili Teşekkür Mesajı

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Kaymakam Abdullah AKDAŞ’ın, Yeni Kurulan Turizm Fakültesiyle İlgili Teşekkür Mesajı
Haberin Tarihi: 10.1.2019 21:08:20 - Okunma Sayısı:1672 defa okundu.

Kaymakam Abdullah AKDAŞ’ın, Yeni Kurulan Turizm Fakültesiyle İlgili Teşekkür Mesajı

Eğirdir Kaymakamı Abdullah Akdaş, Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesine bağlı olan Eğirdir Turizm ve Otelcilik Yüksekokulunun, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın onayı ile fakülte statüsüne kavuşması dolayısıyla bir teşekkür mesajı yayımladı. Kaymakam Akdaş, teşekkür mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesine bağlı olan Eğirdir Turizm ve Otelcilik Yüksekokulunun, Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın onayı ile fakülte statüsüne kavuşmasının mutluluğunu yaşıyoruz.

Ülkemizin cennet köşelerinden biri olan İlçemizin, turizm sektöründe hizmet ve kalitedeki niteliğinin arttırılmasına yönelik sevinçle karşıladığımız yeni fakültemiz, Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN’ın onayı ile 9 Ocak 2018 tarih ve 572 sayılı Cumhurbaşkanlığı kararnamesi vasıtasıyla Resmi Gazetede yayınlanarak kurulmuş bulunmaktadır.

Eğirdir ve Isparta’nın turizm potansiyeline önemli katkılar sağlayacağını düşündüğümüz Turizm Fakültesi, yeni bölümlerin açılmasıyla birlikte, yeni akademik kadrosu ve İlçemiz turizm sektörüne akademik bakış açısıyla yeni kazanımlar elde edileceği, yetiştirilen insan gücüyle sektördeki hizmet kalitesinin artacağını değerlendirmekteyiz.

Eğirdir’imizin, çeşitlendirilen turizm olanaklarıyla, hedeflediğimiz ve yakıştırdığımız noktaya ulaşmasında mihenk taşı olan yeni fakülteyle birlikte yeni akademisyen ve öğrencilerimizi ağırlamaktan mutluluk duyacağız.

İlçemizde sektörle ilgili sorunların tespit edilerek, çözümü konusunda yol gösterici olacağına inandığım Eğirdir Turizm Fakültesinin kurulmasında; başta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN olmak üzere, YÖK başkanı Sayın Prof. Dr. Yekta SARAÇ, YÖK Yürütme Kurulu, Sayın Milletvekillerimiz Süreyya Sadi BİLGİÇ, Recep ÖZEL ve Mehmet Uğur GÖKGÖZ'e, Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim DİLER ve Akademik kadrosuna teşekkürlerimi iletiyor; Fakültemizin Eğirdir ve Isparta’mıza hayırlı olmasını temenni ediyorum."

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap