Yelkencilerimiz “2019 TYF Kış Kupası” Yarışlarına Katılacak

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Yelkencilerimiz  “2019 TYF Kış Kupası”  Yarışlarına Katılacak
Haberin Tarihi: 17.1.2019 15:16:51 - Okunma Sayısı:1516 defa okundu.

"2019 TYF KIŞ KUPASI" Yelken Yarışları, 21 – 26 Ocak 2019 tarihleri arasında, Turgutreis Yelken Kulübü ev sahipliğinde yapılacak

Türkiye Yelken Federasyonu'nun 2019 yılı Faaliyet Programı’nda yer alan "2019 TYF KIŞ KUPASI" Yelken Yarışları, 21 – 26 Ocak 2019 tarihleri arasında, Turgutreis Yelken Kulübü ev sahipliğinde Turgutreis - Bodrum / Muğla’da yapılacak. Eğirdir Belediyespor Yelken Takımı da yarışlara katılacak.
Yarışlar ile ilgili olarak gazetemize açıklamalarda bulunan Isparta Yelken İl Temsilcisi ve Yelken Antrenörü Şeref Ağartan "Türkiye Yelken Federasyonu'nun 2019 yılı faaliyet programında yer alan Optimist, Laser 4.7, Radial ve Standart TYF Kış Kupası Yelken Yarışları 21-26 Ocak 2019 tarihleri arasında Turgutreis Yelken Kulübü ev sahipliğinde Turgutreis-Bodrum/Muğla'da yapılacaktır. Bu yarışlar optimist, Laser 4.7, Raidal ve standart sınıfları için seçme kriterlerinden biridir. Yarışlar açık statüde yapılmaktadır." dedi.
Kış şartlarında yapılacak olan yarışların, aynı zamanda Milli takımı oluşturmak için seçme niteliği taşıdığını vurgulayan Ağartan, Eğirdir Belediyespor Yelken Takımı olarak 12 sporcu ile yarışlara katılacaklarını belirterek "Yarışlara Eğirdir Belediyespor Yelken Takımı olarak 12 yelkenciyle katılıyoruz. Başkanlığını yaptığım kafilede Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Yelken Antrenörü Ahmet Şahan görev yapacaktır. Kafilede yer alan yelkencilerimiz; İlk Dikmen, Aybars Kaya, Yunus Emre Karagöz, Elif Ilgaz Çam, Zeliha Nur Demirbaş, Mine Ertap, Zeliha Sevde Vural, Yaşar Nur Bal, Nisa Naz Kayacan, Süreyya Oktar, Kağan Eryılmaz ve Afra Öztekin." diye konuştu ve Yelkencilerimize başarılar diledi.
2019 TYF Kış Kupası Yelken Yarışlarına katılacak Eğirdir Belediyespor kafilesinin 20 Ocak 2019 Pazar günü Eğirdir Limanındaki Yelken Kulübü önünden Saat 08.00'de Turgutreis'e gitmek üzere hareket edeceğini, 26 Ocak 2019 Cumartesi günü de ödül töreni bitiminden sonra Eğirdir'e döneceğini belirten Isparta Yelken İl Temsilcisi ve Yelken Antrenörü Şeref Ağartan, "Yarışlara katılmamızı sağlayan İl Gençlik ve Spor Müdürü Murat Gevrek ile Eğirdir Belediye Başkanı Ömer Şengöl'e yelkencilerimiz adına teşekkürlerimi sunuyorum." dedi.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap