Eğirdir MAREM, Agroexpo Uluslararası Tarım ve Hayvancılık Fuarına Katıldı

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Eğirdir MAREM, Agroexpo Uluslararası Tarım ve Hayvancılık Fuarına Katıldı
Haberin Tarihi: 12.2.2019 15:33:02 - Okunma Sayısı:3221 defa okundu.

Eğirdir Meyvecilik Araştırma Enstitüsü (MAREM) Agroexpo Uluslararası Tarım ve Hayvancılık Fuarına Katıldı

Türkiye’nin en büyük, Avrupa’nın dört büyük tarım fuarı arasındaki “Agroexpo Uluslararası Tarım ve Hayvancılık Fuarı”, 07 – 10 Şubat 2019 tarihleri arasında 14. kez düzenlendi. 15 holde, 130 bin metrekare alanda düzenlenen Agroexpo Uluslararası Tarım ve Hayvancılık Fuarına; yurtdışından önemli üreticiler, tarım ve hayvancılık firmaları, yerli ve yabancı traktör üreticileri, bakanlık temsilcileri başta olmak üzere tüm sektör temsilcilerikatıldı.

Eğitim ve Yayın Dairesi Başkanlığının koordinatörlüğünde hazırlanan Bakanlık ortak standında İl Müdürlükleri ve Araştırma Enstitüleri ile birlikte Enstitümüzde yerini aldı. Tarım ve Orman Bakanı Sayın Dr. Bekir PAKDEMİRLİ ve beraberindeki heyette Bakanlığımızın standını ziyaret etti. Standımıza gelen ziyaretçilere Enstitümüzün çalışma konularıyla ilgili almak istedikleri bilgiler kendilerine verilirken, çeşitli yayınlarımızdan da faydalanma olanağı buldular.

Bu Haberi Paylaş


  • eğirdir,egirdir haber,akın gazetesi
  • eğirdir,egirdir haber,akın gazetesi
  • eğirdir,egirdir haber,akın gazetesi

Yorum Yap