MHP İlçe Başkanı Mehmet Demirel: "Seçimlerin barış içinde, düzeyli kampanyalarla geçmesini diliyorum..."

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,MHP İlçe Başkanı Mehmet Demirel:  "Seçimlerin barış içinde, düzeyli kampanyalarla geçmesini diliyorum..."
Haberin Tarihi: 19.2.2019 18:57:06 - Okunma Sayısı:3394 defa okundu.

MHP Eğirdir İlçe Başkanı Mehmet Demirel, Eğirdir belediye meclis üyeliği ve il genel meclisi üyelikleri seçimlerine ait aday listelerini, ilçe seçim kuruluna teslim ettiklerini söyledi

MHP İlçe Başkanı Mehmet Demirel:

"Seçimlerin barış içinde, düzeyli kampanyalarla geçmesini diliyorum..."

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İlçe Başkanı Mehmet Demirel, 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerin barış içinde, saygılı ve düzeyli seçim kampanyaları ile geçmesi temennisinde bulundu.

MHP Eğirdir Belediye Başkan Adayı Mustafa Baş, MHP İl Genel Meclisi Üyesi 1. Sıra Adayı Mehmet Sağlam ve İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Ali Kızıltaş ile birlikte bugün gazetemizi ziyaret eden MHP Eğirdir İlçe Başkanı Mehmet Demirel, Eğirdir belediye meclis üyeliği ve il genel meclisi üyelikleri seçimlerine ait aday listelerini, ilçe seçim kuruluna teslim ettiklerini belirterek "önümüzdeki yerel seçimlerin barış ve huzur içerisinde geçmesini diliyorum. Önümüzdeki seçimlerde hedefimiz; 3 hilalli bayrağımızı Eğirdir semalarına çekmektir. Seçimlerden sonra da aynı ilçede birlikte yaşayacağımız bilinciyle diğer belediye başkan adaylarına, belediye meclisi ve il genel meclisi üye adaylarına başarılar diliyorum" dedi.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap