Isparta medyasından, Bilgiç’e sonsuz destek

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Isparta medyasından,  Bilgiç’e sonsuz destek
Haberin Tarihi: 26.2.2019 12:29:35 - Okunma Sayısı:1094 defa okundu.

IGC Başkanı Şevket Karahan, TBMM Başkanvekilliği görevine seçilen AK Parti Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç’i tebrik etti.

Isparta medyasından,

Bilgiç’e sonsuz destek

 

Isparta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Şevket Karahan, Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanvekilliği görevine seçilen AK Parti Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç’i tebrik etti. Bilgiç ile şehir basını olarak gurur duyduklarını ifade eden IGC Başkanı Karahan: “Isparta’nın yüz akı olan Sayın Bilgiç, yeni göreviyle Isparta’nın Ankara’da ki gücünün de ispatı olmuştur” dedi.

 

AK Parti Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, geçtiğimiz Pazar günü yapılan TBMM Başkanlığı seçimlerinde, Meclis Başkanvekili görevine seçildi. Bu unvanıyla Isparta’ya her alanda bir adım daha atlatan Süreyya Sadi Bilgiç, yerel medyanın da övgüsünü kazandı.  Pazar günü yapılan seçimlerde AK Parti’nin adayı Mustafa Şentop TBMM’nin yeni Başkanı seçilirken, Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç’te Başkanvekili seçildi.  Bilgiç’e yeni görevinde başarılar dileyen Isparta medyasının temsilcisi, Şevket Karahan birde kutlama mesajı yayınladı. Başkan Karahan: “Milletvekilliği seçildiği 2007 yılından itibaren Isparta’nın kalkınması adına öncülük eden Sayın Süreyya Sadi Bilgiç, aldığı son göreviyle hepimizi bir kez daha gururlandırmıştır. TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı olduktan sonra Isparta’ya hatırı sayılır hizmetler getiren Sayın Bilgiç, şimdi de devletin en tepe isimleri arasına girmiştir. Bilgiç’in bu görevi Isparta’da sevinç ve mutlulukla karşılanmıştır. Uzun zamandır ilimiz bu tür üst düzey bir görevle temsil edilmiyordu. Karnesi ve geçmişi başarılarla dolu olan Süreyya Sadi Bilgiç, rüşdünü ispatlayarak devletin zirvesinde görev almıştır. Kendisine bu kutsal görevinde canı gönülden başarılar dilerim. Sayın Bilgiç’e bu ve bundan sonra üstleneceği tüm devlet görevlerinde Isparta medyası olarak sonsuz destek olacağımızı belirtirim. Allah yar ve yardımcısı olsun” dedi.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap