Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Hasan KAYA: "Çatı, Çatı Dediler, Çatısız Kaldılar…"

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Hasan KAYA:  "Çatı, Çatı Dediler, Çatısız Kaldılar…"
Haberin Tarihi: 8.3.2019 16:31:24 - Okunma Sayısı:3147 defa okundu.

Saadet Partisi Eğirdir Belediye Başkan Adayı Hasan Kaya, Belediye Başkanı Adaylarına ve Ekiplerine seslendi: "sizleri SAADET ÇATISI altında, ‘’TANIMINI ise; yapacağımız SÖZLEŞMEYLE’’ yapacağımız, birlikteliğe, beraber yürüyeceğimiz ortak yola davet ediyorum."

Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Hasan KAYA:

"Çatı, Çatı Dediler, Çatısız Kaldılar…"

Saadet Partisi Eğirdir Belediye Başkan Adayı Hasan Kaya, Belediye Başkanı Adaylarına ve Ekiplerine seslenerek "sizleri SAADET ÇATISI altında, ‘’TANIMINI ise; yapacağımız SÖZLEŞMEYLE’’ yapacağımız, birlikteliğe, beraber yürüyeceğimiz ortak yola davet ediyorum." dedi.

                Saadet Partisi Eğirdir Belediye Başkan Adayı Hasan Kaya "Çatı adayı dediler, beka dediler, şehirli dediler, köylü dediler, yerli dediler, yabancı dediler… dediler, dediler, olmadı halen uydurdukça uyduruyorlar, yine olmuyor.

                Eğirdir için en iyisi, en vizyoner yönetim yapısı aradıkça, yönetim ekiplerini değerlendirdikçe görülen sadece ‘’keşke…keşke…’’ diye başlayan cümlelerin arttığı…

                Eğirdir Belediye Başkanlığı Aday ve ekiplerinin hepsi, kendi yaptıklarında iyi, yapacaklarının açıklamasında güven verici, anlatımlarında yeterli açıklayıcılığa sahipler. Ancak bir türlü fısıltı siyaseti, karalama siyaseti, yetersizlikleri gösterme siyaseti sona ermedi ve ermeyecek gibi…

                Bu yüzden bu açıklamayı yapma gereği duyuyorum." diyerek yazılı bir açıklama yaptı. Kaya, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: "ÇATIYI, biri diğerini istemiyor, biri diğerinin çıkarına uygun değil, biriyle diğeri ve diğerini destekleyenlerin geçmişten husumeti  var, diyerek oluşturamadınız.

Gerçekte ise, yapılmak istenen görünmüyor sanılmasın. Herkes yapılmak istenen çıkar siyasetinin ve bu kabul görmeyen kirli siyasetin farkında.

Eğirdir’de,  tek başına siyaset yapmaya çalışanların,‘’SİYASET SAHASI CANLANDIRMASI VE ÖNCEDEN HAZIRLANMIŞ HAREKET TARZLARININ’’ uygulamaya koymasıyla, ‘’GEÇMİŞ YILLARIN AYNI UYGULAMALARIYLA, AYNI SONUCU ALMA’’ düşüncelerinin, doğru olamayacağı görülecektir.

Mart 2019 seçiminde, kirli siyaset yapma gayretinde olanların ve kirli oyun düşünenlerin istediği bir sonuç çıkmayacaktır. HALKIMIZIN BU GERÇEKLERİ GÖRDÜĞÜNÜ BİLİYORUZ.

Yeni konjonktürü görememe ve bilinmezliği arttırmak gibi gayreti olan bu kumpas, bu basit çıkar, bu sonucu alışılageldikleri yapma fikir gruplarına, bir son verelim istiyoruz.

Bizler, bir şeyler inşa etmek için yola çıkalım diyoruz.

Kendileri bir şeyler yapmayanların, bir şeyler yapacak adayların yolunu kesmek için başka aday çıkarmasına izin vermeyelim, diyoruz.

Bizler, bir şeyleri birilerine yaptırmamak için alışkanlık haline gelmiş fısıltı siyaseti ile karalama yapılmasını, iyi bir şeyler yapılmak istenmesinin engellenmesini,  kabul etmiyoruz.

Bizler, seçim yarışının tatlı bir yarış olmasını, yarışın sonunun kutsal amaca hizmet etmesi için yakışır yarışçılarla yapılacak ’’seçim yarışı olmalı’’, diyoruz.

Bizler, her yarış ekibinin adı ile yarışın olamayacağını, particiliğin olmayacağını, yarışanın Eğirdir için neler yapabileceğine bakmak istiyoruz. Çünkü bu belde de biz yaşıyoruz. Beldemizi kendimiz yönetelim istiyoruz.

Belde merkezden değil, adı üzerinde yerel seçim kazananı, kazandığı yeri, yerinden  yönetir. Uzaktan kumanda ile belde yönetilmeyeceği gibi, yakından da yöneteni farklı, idare edeni  farklı, yönetime karışanı farklı yönetim olamaz, diyoruz.

Kendi kendini yönetmesini bilen bulacağız ve seçeceğiz ki, kendisini yönetenin Eğirdir’i yönetebileceğini,bekleyebilelim.

Madem, mevzubahis Eğirdir, neden birleşme, fikir ve güç birliği olmasın. Buna ‘’ÇATI’’ demeyelim, tanımı ne olursa olsun, ‘’HER ŞEY EĞİRDİR İÇİN’’ diyelim.

Bütün aynı fikirde ve niyette olan arkadaşlarıma, Belediye Başkanı Adaylarına ve Ekiplerine diyorum ki; sizleri SAADET ÇATISI altında, ‘’TANIMINI ise; yapacağımız SÖZLEŞMEYLE’’ yapacağımız, birlikteliğe, beraber yürüyeceğimiz ortak yola davet ediyorum.

Bunu halkımızın görüşlerine ve gizli görüşmeler olmadan, açık, şeffaf yönetim deklarasyonu olarak, ilan ediyorum.

BİZ, HALK İÇİN OLANDA HALKTAN VE HAKTAN UZAK OLMAYACAĞIZ…

Bu bakış açımız ve niyetimizle; Cumhuriyet Halk Partisi, İyi Parti, Demokrat Partilisi hatta, MHP’ye gönül vermiş, doğruyu gören hemşehrilerime sesleniyorum;

Birbirinden farklı olmayan projelerimizle, projelerin uygulama alanının farklı değişikliğe olanak sağlamadığı bu güzel beldemizde, sizler değişiklik yaratmak adına, ‘’FARKLI OLMAYAN YOLLARIMIZI, FARKLIYMIŞ GİBİ’’ neden gösterme peşindesiniz?

Madem, her şey Eğirdir için…

Madem, her şey Eğirdir’li için…

Madem, Eğirdir’i daha yaşanabilir bir yer yapmak için…

Gelin, hep beraber alışkanlıklarımızı değiştirelim, bakışı açımızı değiştirelim.

Hep beraber değişime, yeniliklere ve bizim olan diğer beldelerden farklılıklarımıza değer katmaya, yelken açalım.

Biz, Eğirdir’i hep beraber yönetmeye hazırız.

Biz, Eğirdir’i sizlerle daha iyi yöneteceğimize eminiz.

Biz, ‘’MİLLİ GÖRÜŞ Belediyeciliğini’’  böyle tanımlıyoruz.

Samimi olan, bizimle aynı düşünceleri paylaşan EĞİRDİR sevdalılarını, kendini Eğirdir’li gören ve hisseden herkesi SAADET PARTİSİ’ne bekliyoruz."

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap