Halkoyunları yarışmasına Eğirdir ekibi damga vurdu...

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Halkoyunları yarışmasına Eğirdir ekibi damga vurdu...
Haberin Tarihi: 11.3.2019 12:23:43 - Okunma Sayısı:4791 defa okundu.

Eğirdir Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu halkoyunları ekibigrup şampiyonu oldu.

Halkoyunları yarışmasına Eğirdir ekibi damga vurdu...

10 Mart 2019 Pazar günü Afyonkarahisar'da yapılan okullar arası halkoyunları grup yarışmasında İlçemiz Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu grup şampiyonu oldu.

 Türkiye şampiyonlarının da arasında bulunduğu rakiplerini geride bırakan İlçemiz Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu halkoyunları ekibinin performansı göz doldurdu.

Yarışmaya; Burdur Bahçeşehir Koleji, Antalya, Bucak, Denizli Hürriyet Ortaokulu, Pamukkale Atatürk Ortaokulu ve Eğirdir Mehmet Akif Ersoy halkoyunları ekipleri katıldı.

Grup birincisi olan Eğirdir Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu 13 Nisan'da Denizli'de yapılacak Türkiye finalinde Isparta'yı temsil edecek.

Eğirdir Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu Müdürü ve halkoyunları ekibinin antrenörü Tahir Sarı, ekibinin başarısından duyduğu memnuniyeti dile getirerek "2019 Afyon grup yarışmasında hem müdürü olduğum hem antrenörü olduğum MEHMET AKİF ERSOY ORTAOKULU grup şampiyonu olmuştur...
Çıktığımız bu zorlu yolda bize desteklerini esirgemeyen Kaymakamımız Sayın Abdullah Akdaş'a, Belediye Başkanımız Sayın Ömer Şengöl'e, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Ahmet Armutoğlu'na ve şube müdürlerimiz Sayın Abdurrahim Tan, Sayın Ahmet İçalan'a, Gençlik Hizmetleri İl Müdürümüz Sayın Murat Gevrek'e, Şube Müdürümüz Sayın Hakan Çelebioğlu'na, İlçe Gençlik Spor  Müdürümüz Sayın Gönül Şahin ve personeline, Halk Eğitimi Merkezi Müdürümüz Sayın Ali Şanal'a, Müdür Yardımcısı Sayın Abdurrahman Recep Yaman, Sayın Fadime Bağcı Gökdoğan'a ve Halk Eğitimi Merkezi personeline... Bu ekipte gece gündüz demeden çalışan değerli dostlarım çalışma arkadaşlarım Sayın Uğur Soyçiçek'e, Sayın Hatice Özdilekler Mırçık'a, Sayın Yasemin Toraman'a, kostüm konusunda efsane olan Sayın Kaan Bulkurcu'ya, kostüm desteği veren Sayın Şenol Berber'e, müzik de Türkiye'nin bir numarası Sayın hocam Tarkan Erkan'a, sahne içinde ve sahne dışında gönülleriyle beraber çalışan Sayın Derya Demirkıran'a, Sayın Melek Kaynak'a, Sayın Tuğba Duman'a, Sayın Melike Derin'e Sayın Koray Efe'ye, Sayın Merve Bektaş'a, Sayın Ecem Mat'a,  Sayın Yıldıray Acarlar'a, Sayın Özgün Barış Pala'ya, Sayın Alican Keçebaş'a, Sayın Emre Mutlu'ya, Sayın Gökhan Aydın'aayrıca maddi olarak destek veren Eğirdir esnafı ve halkına, ekibin bir parçası olan Şoförümüz Sayın Hakan Hoban abime.... Bana hep destek olan EĞİRDİR MASTER abilerime... Ayrıca arkadaşım kardeşim dostum yol arkadaşım biraz çılgın çalışsa da tekenin patronu Sayın İbrahim Çıngı'ya, en küçük desteğini bile esirgemeyen herkese TEŞEKKÜR EDERİM. 
En önemlisi değerli öğretmenlerimiz, velilerimiz ve öğrencilerimizi de yürekten tebrik ederim." dedi.

 

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap