MHP Eğirdir İlçe Başkanı Mehmet Demirel: "Seçim sonuçlarının Vatanımıza, Milletimize hayır getirmesini temenni ediyorum."

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,MHP Eğirdir İlçe Başkanı Mehmet Demirel: "Seçim sonuçlarının Vatanımıza, Milletimize hayır getirmesini temenni ediyorum."
Haberin Tarihi: 2.4.2019 11:28:13 - Okunma Sayısı:4461 defa okundu.

MHP Eğirdir İlçe Başkanı Mehmet Demirel: "Seçim sonuçlarının Vatanımıza, Milletimize hayır getirmesini temenni ediyorum."

31 Mart yerel seçimlerinin ardından gazetemize açıklamalarda bulunan Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Mehmet Demirel "Seçim sonuçlarının Vatanımıza, Milletimize hayır getirmesini temenni ediyorum" dedi.

MHP Eğirdir İlçe Başkanı Mehmet Demirel konu ile ilgili olarak şunları söyledi: "Demokrasinin şöleni olan seçimler vatandaşlarımıza ve memleketimize hizmet odaklı yarış imkanı sağlayan bir süreçtir. Milliyetçi Hareket Partisi olarak ülke genelinde yapmış olduğumuz Cumhur İttifakı ruhuna uygun olarak Eğirdir'imizde milletimizin lehine siyasi çalışmalarımız, projelerimiz devam edecektir. Bu bağlamda 31 Mart Yerel Seçimlerinde Milletimizin takdiri ile seçilen Eğirdir Belediye Başkanı Veli Gök beye başarılar diliyorum. Seçim sonuçlarının Vatanımıza, Milletimize hayır getirmesini temenni ediyorum."

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap