SAREM’den Uluslararası Anadolu Tarım, Gıda, Çevre Ve Biyoloji Kongresi’ne Katılım

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,SAREM’den Uluslararası Anadolu Tarım, Gıda, Çevre Ve Biyoloji Kongresi’ne Katılım
Haberin Tarihi: 25.4.2019 14:29:47 - Okunma Sayısı:3610 defa okundu.

Eğirdir Su Ürünleri Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü personelinden Doç. Dr. Meral APAYDIN YAĞCI ve Burcu BOZOVA Kongre'ye katılım sağladılar.

SAREM’den Uluslararası Anadolu Tarım, Gıda, Çevre Ve Biyoloji Kongresi’ne Katılım

Tarım, gıda, çevre ve biyoloji alanındaki gelişmeleri gündeme getirmek ve yeni işbirliklerine olanak sağlamak amacıyla ilk üçü “İç Anadolu Bölgesi Tarım ve Gıda Kongresi (TARGID)” adıyla düzenlenen kongrenin 4’üncüsü Afyonkarahisar’da 20-22 Nisan 2019 tarihlerinde “4th International Anatolian Agriculture, Food, Environment and Biology Conference-Uluslararası Anadolu Tarım, Gıda, Çevre ve Biyoloji Kongresi” adıyla Türk Tarım - Gıda Bilim ve Teknoloji (TURJAF) dergisi tarafından düzenlendi.

Tarıma dayalı üretim faaliyetleri ve bunların çevreye olan etkilerini gündeme getirmek, bu alanlardaki bilimsel ve teknolojik gelişmeleri uluslararası düzeyde irdelemek amacı taşıyan Kongre'ye Tarım ve Orman Bakanlığı, Tarımsal Araştırmalar ve Politikalar Genel Müdürlüğü Eğirdir Su Ürünleri Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü personelinden Doç. Dr. Meral APAYDIN YAĞCI “Kızılca Göleti (Konya-Seydişehir/Türkiye) Zooplankton Faunası Üzerine Bir Ön Çalışma/A Preliminary study on zooplankton fauna of Kızılca Pond (Konya-Seydişehir/Turkey” konu başlıklı sunumu ile ve Burcu BOZOVA "Global Warming Impacts on the Future of Fisheries and Aquaculture" başlıklı bildiri özeti ile katılım sağladılar.

 

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap