DR. ÖZKAN'DAN EL EMEĞİ GÖZNURUNA TAM NOT

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,DR. ÖZKAN'DAN EL EMEĞİ GÖZNURUNA TAM NOT
Haberin Tarihi: 5.5.2014 09:45:00 - Okunma Sayısı:4249 defa okundu.

Isparta Valisi Vahdettin Özkan'ın eşi Dr. Ruhan Özkan beraberindeki heyet Isparta genelinde yaklaşık 27 bin kursiyeri bulunan Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat okulunu ziyaret etti.

DR. ÖZKAN’DAN EL EMEĞİ GÖZNURUNA TAM NOT

 

Isparta Valisi Vahdettin Özkan’ın eşi Dr. Ruhan Özkan beraberindeki heyet Isparta genelinde yaklaşık 27 bin kursiyeri bulunan  Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat okulunu ziyaret etti.

    

                          

            

            İlk olarak el sanatları bölümünü gezen Dr. Ruhan Özkan ve beraberindeki heyet, resimlerinin ince bir işçilikle kesilerek üst üste yapıştırılıp, rölyef sanatı ile  üç boyutlu tabloların oluşturulduğu kursu gezdi. Kursiyerlerin yapmış olduğu tabloları inceleyen heyetin gördüğü manzara ise  mükemmeldi.

            Dr. Ruhan Özkan ve beraberindeki heyet,  ahşap boyama kursunda el emeği göz nuru ile yapılan eserleri inceledikten sonra hat, giyim, iğne oyası bölümlerini gezdiler.

            Birbirinden güzel yüzlerce eserin ortaya çıktığı kurslarda Dr. Ruhan Özkan’ın dikkatini çeken  en güzel eserlerden biri ise açılınca pikeye dönüşen  ve ince bir işçilik ile işlenilen sürpriz yastık oldu.

            Dr. Ruhan Özkan ve beraberindeki heyetin Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu ziyareti resim kursu ile sona erdi. Burada bir birinden güzel yağlı boya tabloların yapılışını gören heyet  resimleri inceledi.

            Dr. Ruhan Özkan burada kurs öğretmenlerine Isparta’da ilk defa  uygulanacak olan “Mahalle Annesi” projesi hakkında da bilgi vererek, Isparta’daki bütün mahallelerde, muhtarların da desteği ile projenin uygulanacağı söyledi. Dr. Özkan proje ile özellikle mahallelerdeki bayanların istekleri doğrultusunda  “Mahalle Annelerinin”  köprü vazifesi göreceğini kaydetti.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap