M.Çetinkaya İlk ve Orta Oklundan THK İşbirliği İle Yıl Sonu Sergisi

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,M.Çetinkaya İlk ve Orta Oklundan  THK İşbirliği İle Yıl Sonu Sergisi
Haberin Tarihi: 4.6.2014 09:24:00 - Okunma Sayısı:2178 defa okundu.

Mustafa Çetinkaya İlk ve Ortaokulu teknoloji tasarım sergisi ve Türk hava Kurumu Havacılık kulübü maket uçaklar gösterisi, Görsel Sanatlar Sergisi ve Okul Kermesi dün Okul Bahçesinde düzenlenen törenle gerçekleştirildi.

M.Çetinkaya İlk ve Orta Oklundan  THK İşbirliği İle Yıl Sonu Sergisi

 

            Mustafa Çetinkaya İlk ve Ortaokulu teknoloji tasarım sergisi ve Türk hava Kurumu Havacılık kulübü maket uçaklar gösterisi, Görsel Sanatlar Sergisi ve Okul Kermesi dün Okul Bahçesinde düzenlenen törenle gerçekleştirildi.

            Törene Eğirdir Kaymakamı Dr. Yalçın Yılmaz, Eğirdir Belediye Başkanı Ömer Şengöl, İlçe Milli Eğitim Müdürü Necla Bozhüyük, THK Eğirdir Şube Başkanı Nadir Tığ ve Öğrenci velileri katıldı.

Programın açılış Konuşmasını yapan Mustafa Çetinkaya ilk ve ortaokulu Müdürü Yaşar Çetin şunları ifade etti:

            “İnsanların duygularını,düşüncelerini olayları beceri ve düş gücü kurarak ifade etme araçlarından biridir resim sanatı. Resim Sanatı diğer sanat dalları gibi tarih boyunca var olmuş ve bundan sonra da var olacaktır. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün “ Sanatsız kalan bir Milletin hayat Damarlarından biri kopmuş demektir” sözünden de anlaşılacağı gibi daha güçlü ve sağlam bir toplum olabilmemiz için, kız olsun, erkek olsun herkesin sanat etkinliklerinde yer almaları önemlidir. Bizler sanat etkinliklerinin önemine inanarak, Okulumuz Ortaoul öğrencilerinin Görsel Sanatlar ve Teknoloji Tasarım derslerinde öğretim yılı boyunca yaptıkları çalışmaları sergilemek ve sizlerin beğenisine sunmak için bir sergi açtık. Ayrıca Okul Aile Birliğimiz kanalı ile Okul kermesi düzenledik. Türk Hava Kurumu Eğirdir Şubesinin Öğretmeni Işılay Hanımın destekleri ile Havacılık kulübü öğrencilerimizin yaptığı maket uçak gösterimi düzenledik. Kısaca bugün hoş bir vakit geçirelim dedik. Dileğim amacımıza ulaşırız. Biziz Bu Mutlu günümüzde yalnız bırakmayan Başta Sayın Kaymakamımız Yalçın Yılmaz, Eğirdir Belediye Başkanı Ömer Şengöl, İlçe Milli Eğitim Müdürü Necla Bozhüyük, THK Eğirdir Şube Başkanı Nadir Tığ ve Öğrenci velilerimize teşekkür ederken, Etkinliğin gerçekleştirilmesinde emeği geçen Başta Teknoloji Tasarım Öğretmenimiz Mehtap Özgül hanıma, Maket Uçak yapımında öğrencilerimizi eğiten Işılay hanıma ve Okul Aile birliği üyelerimize teşekkür ederim” dedi.

            Konuşmaların ardından Okul Anasınıfı Öğrencilerinin hazırlamış olduğu skeç, İstiklal Marşının tamamının okunması, Sergi ve kermes gezisinin ardından THK Havacılık Kulübü tarafından Maket Uçak gösterisinin yapılaması ile program son buldu. Kermes ve sergiler 15:00’e kadar açık kalması sağlanarak ziyaretçilerin beğenisine sunuldu.
 

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap