Ak Parti Eğirdir İlçe Başkanı Hasan Dinçer İstifa Etti...

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Ak Parti Eğirdir  İlçe Başkanı Hasan Dinçer İstifa Etti...
Haberin Tarihi: 10.6.2014 10:52:00 - Okunma Sayısı:4008 defa okundu.

30 Mart Yerel seçimleri sonrası AK Parti teşkilatlarında değişim için düğmeye basıldı.

Ak Parti Eğirdir  İlçe Başkanı Hasan Dinçer İstifa Etti...

 

            30 Mart Yerel seçimleri sonrası AK Parti teşkilatlarında değişim için düğmeye basıldı.

            Türkiye genelinde revize edilecek il ve ilçeler arasında adı geçen Isparta’da değişim başladı.

            AK Parti’de teşkilatlarla ilgili yeni yapılanma başladı. Görevine devam edeceği öğrenilen AK Parti İl Başkanı Zabun’un Eğirdir İlçe Başkanı Hasan Dinçer’in yanı sıra 3 ilçe başkanın daha ilçe başkanlığından istifasını aldığı öğrenildi.                                                         

            AK Parti’de Türkiye genelindeki teşkilat değişiklikleri Isparta’ya yansıdı. 18 Ocak’ta 2014’te Isparta AK Parti İl Başkanlığına atanan Osman Zabun’un görevine devam edeceği ve Genel Merkez tarafından bu durumun kendine bildirildiği iddia edildi.

            Edinilen bilgilere göre AK Parti İl Başkanı Osman Zabun, geçtiğimiz hafta içinde 4 ilçe başkanı ve teşkilatının istifalarını aldı. Bu ilçelerin Eğirdir, Sütçüler, Senirkent ve Aksu olduğu öğrenildi.

            İstifa eden teşkilat ve ilçe başkanlarını yerine atamaların kısa süre içinde yapılacağı belirtilirken, başka ilçe teşkilatlarının görevden alınıp – alınmayacağı ise merak konusu. Edinilen bilgilere göre merkez ilçe ile birlikte 13 ilçesi bulunan Isparta’da görevden almaların 4 ilçe ile sınırlı olacak.

            Görevden alma veya istifalarla ilgili bilgi veren AK Parti İl Başkanı Osman Zabun, durumu görevden alma olarak değerlendirmenin yanlış olacağını belirterek: “Gelişmeler görev değişikliğidir. Bütün arkadaşlarımızla beraberiz. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde en iyi oyu almak, Isparta’mızdan partimizin adayına en yüksek oyu sağlamak için çalışmalarımız sürüyor.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap