2013-2014 Eğitim - Öğretim Yılı Sona Erdi

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,2013-2014 Eğitim - Öğretim Yılı Sona Erdi
Haberin Tarihi: 14.6.2014 10:02:00 - Okunma Sayısı:1549 defa okundu.

2013-2014 Eğitim - Öğretim yılı tüm yurtta olduğu gibi İlçemizde de öğrencilerin karnelerini alması ile sona erdi. Eğirdir'de 5 bin 568 öğrenci karnelerini almanın heyecanı yaşadı.

2013-2014 Eğitim - Öğretim Yılı Sona Erdi

 

            2013-2014 Eğitim - Öğretim yılı tüm yurtta olduğu gibi İlçemizde de öğrencilerin karnelerini alması ile sona erdi. Eğirdir’de 5 bin 568 öğrenci karnelerini almanın heyecanı yaşadı

            Bu yıl karne töreni ilçemiz okullarından Süleyman Demirel İlk ve Ortaokulu’nda gerçekleştirildi. 87 sekizinci sınıf öğrencileri mezun olmanın haklı gururunu yaşadılar.

            Törene Eğirdir İlçe Milli Eğitim Müdürü Necla Bozhüyük, Şube Müdürleri Süleyman Songül ve Abdurrahim Tan, Okul Aile Birliği Başkanları, Okul idareci, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

x
            Bu yıl başarılı bir eğitim öğretim yılı geçirdiklerini dile getiren Okul Müdürü Hasan Tiryakioğlu, “Bu yıl okulumuz, eğitim ve öğretimde, sportif faaliyetlerde, kültürel etkinliklerde başarılı oldu. Bundan son derece mutluyuz. Bugün okullarımız kapanıyor. Öncelikle bütün öğretmen ve öğrencilerimize çok teşekkür ediyorum. Çünkü okulumuzun adını hep başarıyla duyurdu. Bugün 8’nci sınıflarımızdan 87 öğrencimizi uğurlayacağız. Hem mutuluyuz, hem de üzüntülüyüz. İnanıyorum ki bu öğrencilerimiz bu başarılarına devam edecekler. Ben hepsini tek tek teşekkür ediyor, bütün öğrencilerimize iyi tatiller diliyorum” dedi.

            Daha sonra öğrencilerin karneleri protokol ve öğretmenleri tarafından verildi.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap