ISPARTA BÖLGESİ GIDA ÜRÜNLERİNİ ANFAŞ FOOD PRODUCT FUARINDA TANITACAK

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,ISPARTA  BÖLGESİ GIDA ÜRÜNLERİNİ ANFAŞ FOOD PRODUCT FUARINDA TANITACAK
Haberin Tarihi: 14.7.2014 09:42:00 - Okunma Sayısı:1634 defa okundu.

Anfaş Fuarcılık Genel Müdür Yardımcısı Server SEÇER Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Osman ŞAHLAN ve Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Başkan'ı Şükrü BAŞDEĞİRMEN'i makamlarında ziyaret ederek; Antalya'da düzenlenmekte olan Anfaş Fuarları'nın uluslararası alt yapısı, katılımcı firmaları ve ziyaretçi firmalara sunduğu fırsatlar hakkında bilgilendirmede bulundu.

ISPARTA  BÖLGESİ GIDA ÜRÜNLERİNİ ANFAŞ FOOD PRODUCT FUARINDA TANITACAK

            Anfaş Fuarcılık Genel Müdür Yardımcısı Server SEÇER Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Osman ŞAHLAN ve Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Başkan’ı Şükrü BAŞDEĞİRMEN’i makamlarında ziyaret ederek; Antalya’da düzenlenmekte olan Anfaş Fuarları’nın uluslararası alt yapısı, katılımcı firmaları ve ziyaretçi firmalara sunduğu fırsatlar hakkında bilgilendirmede bulundu.

            ITSO Meclis üyesi Sedat Öz, Yönetim Kurulu üyesi Ahmet Kabalak ve ITSO Kalite Sorumlusu Nihal Demirgil ve Anfaş Food Product Gıda İhtisas Fuarı Yetkililerinin de katıldıkları bilgilendirme toplantısından  Ispartalı işadamlarının Uluslar arası Anfaş Food Product Fuarında stand açmalarının önemli bir fırsat olduğu ve faydalanmaları için çalışma yapılması kararı çıktı.

            Anfaş Fuarcılık Genel Müdür Yardımcısı Server Seçer Anfaş Fuarlarının   İstanbul ve Ankara’nın yanı sıra tüm Anadolu dan katılımcı ve ziyaretçi ağırladığını ifade ederek “fuarımıza katılan firmalar Anadolu ya ve yurtdışına açılma fırsatı yakalıyorlar” dedi.

            Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Başdeğirmen Oda olarak Anfaş Fuarlarına tam destek verdiklerini belirterek 25-28 Şubat 2015 tarihleri arasında düzenlenecek  ve Türkiye’nin en geniş kapsamlı gıda fuarı olarak kabul edilen  22. Uluslararası Anfaş Food Product Gıda İhtisas Fuarında Isparta bölgesi firmalarıyla stand açmak istediklerini dile getirdi. 

            400 katılımcı firmanın stand açacağı ve  Türkiye’nin her köşesinden  ve yaklaşık 30 ülkeden 45.000’in üzerinde gıda profesyoneli tarafından ziyaret edilmesi beklenen Anfaş Food Product Fuarına Isparta Ticaret ve Sanayi Odasının ziyaretçi heyeti de düzenlemesi bekleniyor. Başkan BAŞDEĞİRMEN “Anfaş Food Product Gıda Fuarını her sene yakından izliyor ve ziyaret ediyoruz. Kentimiz gıda sektörü adına Türkiye’de ve dünyada nam salmış markalara sahip.

            Isparta  Ticaret ve Sanayi  Odası olarak Fuarı üyelerimizle birlikte heyet olarak ziyaret edeceğiz. Fuarda stand açan Isparta markalarına destek olmak ve sektördeki yeni gelişme ve teknolojilerden haberdar olmak istiyoruz” dedi.

            Isparta  Ticaret ve Sanayi  Odası Tüm üyelerine Anfaş Food Product Fuarının tanıtım ve duyurularını gerçekleştiriyor.

            Anfaş Food Product  her geçen yıl yükselen bir grafikle Anadolu, Avrupa ve Ortadoğu ülkelerindeki Oteller, Restoranlar, Fast-Foodlar, Barlar, Kafeteryalar, Pastane Zincirleri, Süper Marketler, Gıda Toptancıları, Üniversiteler, Okul Kantinleri,Resmi Kurumlar, Hastaneler, Yurtlar, Orduevleri, Yemek Fabrikaları ve Tüm Yiyecek İçecek Profesyonellerinin iş bağlantıları kurmak için öncelikle tercih ettikleri gıda platformuna dönüştü.

            Her sene Türkiye Aşçılar Federasyonuyla birlikte organize edilen yarışma , etkinlik ve seminerlerin uluslar arası boyutta ses getirdiği Anfaş Food Product Fuarı 22. Kez düzenlenecek.

            ANFAŞ FOOD PRODUCT 2015  Fuarına katılan kuruluşların ürün yelpazesi şöyle:

            Et ve Et Ürünleri, Süt ve Süt Ürünleri, Kümes ve Av Etleri, Deniz Mahsulleri, Her Türlü Taze, Kurutulmuş Sebze ve Meyveler, Dondurulmuş Gıda ve Konserveler, Bisküvi, Bal, Reçel, Çikolata ve Her Türlü Şekerler, Profesyonel Yağlar, Bakliyat ve Tahıl Ürünleri, Katkı Malzemeleri, Unlu Gıdalar, Dondurma,  Pasta ve Kekler, Ketçap, Hardal ve Her Türlü Soslar, Her Türlü Alkollü ve Alkolsüz İçecekler, Çay,Kahve, Toz ve Konsantre İçecekler, Kuruyemiş ve Baharatlar, Gıda Süsleme, Dekor Malzemeleri ve Ambalajları, Gıda Esansları - Aromaları ve Kimyasalları, Gıda Mühendisliği Teknolojisi Ekipmanları ve Laboratuvar Malzemeleri,  ve Konuyla İlgili Yayınlar v.b

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap